Ova ručno oslikana keramika je sve što trebamo na našim ljetnim stolovima 
Ova ručno oslikana keramika je sve što trebamo na našim ljetnim stolovima 

Ova ručno oslikana keramika je sve što
trebamo na našim ljetnim stolovima 

Znamo, teško je misliti o ljetu kada vani lijeva kiša, no svaki tračak sunca koji izađe odmah nas asocira na najljepše godišnje doba. Doba kada se naša druženja većinom odvijaju vani, na terasama, balkonima u vrtovima. Tada se mnogo toga u našoj kulturi vrti upravo oko stola. Doručci, ručci i večere najdraži su nam kada ih možemo provesti na svježem zraku, u prirodi ili idealno uz more. Iako nije uvijek vrijeme godišnjih odmora, možemo si dašak te ljetne slobode uvesti i u radnu svakodnevicu. Neka vam zajednički obrok u danu uvijek bude poseban, a učinite ga takvim tako da obratite pozornost na detalje. Ova keramika savršen je prikaz lakoće življenja i vrlo lako se može naći i na vašem stolu. 

nysaceramic 

nysaceramic keramički je studio čiji nas radovi obaraju s nogu. Motivi biljaka, životinja, prirode, mora unose dašak te slobodne na otvorenom pa čak i ako ste zatvoreni unutra, a vani lijeva kiša. Od raznih keramičkih figurica preko tanjura, šalica, žlica, zdjelica i drugog pribora možete probrati točno one koji će se savršeno uklopiti u vašu idealnu viziju ljeta. Vi ste ti koji birate kako će i koji detalji oplemeniti vaš stol, a među ovom keramikom izbor je vrlo lagan – što god da odaberete jednostavno ne možete pogriješiti. Profinjen i čist estetski dojam, neobični oblici i linije i boje kao da su ukradene prirodi i prenesene na glinu osvojit će vas na prvu. 

Umjetnost u vašem domu 

Ovaj turski brend keramike, prostor je za likovno izražavanje umjetnice koja je svoje snove odlučila pretočiti u stvarnost. Njezin pristup umjetnosti je drugačiji, njezine linije limitirane, a njezini predmeti savršena točka na i u interijeru koji ima dušu. Možete ju zapratiti na Instagramu, a njezine radove kupiti na platformi Etsy. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori