Sunčana nedjelja kao stvorena je za novo druženje na Ilici
Sunčana nedjelja kao stvorena je za novo druženje na Ilici

Sunčana nedjelja kao stvorena je za
novo druženje na Ilici

Posljednji vikend u travnju donosi nam novo druženje na Ilici. U nedjelju, 30. travnja održat će se novo izdanje projekta Projekt Ilica: Q’ART. Posjetitelje očekuje bogat popratni program koji uključuje glazbene nastupe, modne revije i izložbe. Prvo ovogodišnje izdanje donosi nam i radionice za djecu i odrasle.

Program prvog ovogodišnjeg izdanja

Ove nedjelje Ilica se zatvara za promet, a otvara za građane, uz poziv na akciju i interakciju te dinamičnu nedjeljnu šetnju najdužom ulicom našeg glavnoga grada. Program starta u 9 sati ujutro, a svi njegovi detalji dostupni su na službenim stranicama te u nastavku:

Projekt Ilica stiže i druge kvartove

Poznato je kako će se Projekt Ilica: Q’ART ove godine održati četiri puta i to 2. travnja, 21. svibnja, 17. rujna i 10. prosinca. Sjajna je vijest kako će se ove godine ova poznata festivalsko-umjetnička akcija preseliti i u druge zagrebačke kvartove.

Festivali-akcije u kvartovima će se održati 18. lipnja u Španskom na Trgu Ivana Kukuljevića, 9. srpnja u Maksimiru na glavnoj šetnjici Park šume Maksimir i 15. listopada u Novom Zagrebu u Središću. Također, namjera organizatora je ponovno vratiti se u napuštene prostore i dvorišta u Ilici.

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori