Probudite kreativnost: Ovo su tečajevi keramike na koje možete krenuti već ovaj tjedan

Probudite kreativnost: Ovo su tečajevi keramike na koje možete krenuti već ovaj tjedan

U užurbanoj svakodnevici jako je važno pronaći balans i unutarnji mir kako bi što lakše mogli funkcionirati u izazovima koji su pred nama. Pronalazak vlastite kreativnosti često je dobar put za postizanje unutarnjeg mira. Odvažite se i ove godine pronađite hobi u kojem ćete moći dati one dijelove sebe koje svakodnevno ne možete. Možda je za vas tečaj keramike? Mi smo ih pronašli nekoliko, a čije rezultate polaznika svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.

Kreativni hobi

Oduvijek je posebno zadovoljstvo predstavljalo napraviti nešto svojim rukama. Handmade proizvodi postali su jako popularni unazad nekoliko godina, a ljudi sve više cijene neki proizvod ili umjetničko djelo, kada shvate koliko ga je zapravo teško napraviti i koliko je netko morao uložiti truda i rada. Ako su vas oduvijek fascinirali keramički predmeti, bilo da se radi o skulpturama, vazama, šalicama ili tanjurima možda je idealno vrijeme da se i sami okušate u izradi istih. Ovo su samo neki od tečajeva keramike na koje se već sada možete upisati i možda otkriti neki novi talent. U najmanju ruku vam garantiramo da ćete se dobro zabaviti.

Qeramika

Ako se želite probuditi ujutro i popiti kavu iz svoje šalice ili pak na sljedećem ručku gostima servirati hranu iz vlastitih tanjura, javite se vrijednoj ekipi koja stoji iza kreativnog studija Qeramika i krenite već sutra.

Atelje na br.1

Uz nesvakidašnju kombinaciju neformalnog, a ozbiljnog mentorstva Ane, Maše i njihovog tima, vaše ruke stvarat će radove koje ćete s ponosom izložiti radoznalim pogledima. Prethodno znanje i talent – nepotrebni! Čak ako misliš da si likovno najnetalentiranija osoba na svijetu – u Ateljeu na br. 1 će te razuvjeriti.

Atelier Keramike, Bosiljka Bahat

Rad u keramici podsjetit će Vas na djetinjstvo, zaboravljenu, ali nikada izgubljenu sposobnost da rukama stvorite nešto lijepo, posve neopterećeni, zaigrani, puštajući vlastitoj kreativnosti da vas vodi kroz najrazličitije oblike i boje. Više informacija potražite ovdje.

Glinarija

Glinarija je keramičarska radiona u kojoj možeš kupiti unikatne, ručno rađene predmete, oslikati i ukrasiti polugotove proizvode po izboru, pohađati jednokratne radionice ili tečaj keramike te dogovoriti Igre s glinom u vašem prostoru.

Art studio Laura Rainbow

Osmislili su radionice i tečajeve za one koji kroz ovaj tradicijski zanat žele iskusiti sinergiju sva četiri elementa te vidjeti što se događa kad se pomiješaju voda, zemlja, zrak i vatra.

Učitati još
Zatvori