Počinje KRUZ, zanimljiv program kojeg su pokrenule dizajnerice brenda THE ALL

Počinje KRUZ, zanimljiv program kojeg su
pokrenule dizajnerice brenda THE ALL

Zagrebački dizajnerski studio THE ALL kreće s novim fora program KRUZ u kojem će kroz idućih mjesec dana u svom studiju u Preradovićevoj 40 ugostiti razne hrvatske kreativce i proizvođače.

KRUZ

Bliže se blagdani i mnogi od nas će poviriti u radione domaćih kreativaca kako bi pronašli originalne poklone. Na listi želja definitivno se uvijek nađe nakit cura koje stoje iza brenda profinjenog nakita THE ALL. U njihovom studiju u koji možete svakodnevno zaviriti na druženje, možete potražiti i torbe omiljenog nam brenda 47, a od sutra i neke druge novitete. Naime ovaj tjedan kreću s novim KRUZ programom koji ima za cilj svako toliko ugostiti nekog od domaćih proizvođača. Sve starta s talijanskom kolekcionarkom i istinskom ljubiteljicom u vintage Divnom Ivić.

Deee Vintage

Divna predano radi ovaj zanimljiv posao koji uključuje puno putovanja po raznim buvljacima i nepoznatim malim dućanima diljem svijeta u kojima nalazi sjajne vintage komade. Deee vintage je vintage selekcija brendirane i sartorijalne odjeće i posebnih asesoara od 60-ih do prve polovine 90-ih godina. Uz cijenjenu gošću Deee Vintage imate priliku pogledati i kupiti studio postav nakita THE ALL i torba i ruksaka 47. Opušteno druženje traje sutra i u petak od 11-20 h u Preradovićevoj 40. Izbjegnite generički KRUZ po dućanima. Podržite male hrvatske proizvođače i produljite životni vijek odjeći. Nakon ovog očekjute i druge goste, a sve novosti pratite ovdje.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori