Kolekcija dekoracija za dom koja će zavladati interijerima

Kolekcija dekoracija za dom koja će
zavladati interijerima

Uređenje interijera nikad nije bilo jednostavnije – danas sasvim šarmantne dekoracije i lijepe printeve možemo pronaći u salonima namještaja, knjižarama pa i brojnim high street trgovinama, kao što su Zara Home, H&M Home i Stradivarius. Međutim, iako ne zaziremo uvijek od ponekog printa i dekoracije s takvih adresa, činjenica je da se ne mogu uspoređivati s unikatnim ilustracijama, slikama, digitalnim ilustracijama i printevima koje su izradili umjetnici. Na Journalu vam nerijetko pišemo o hrvatskim brendovima i umjetnicima koji, osim ilustracija, danas stvaraju i divne skulpture, oslikano posuđe, handmade dekoracije i slično.

Kad želimo zaviriti u radove stranih umjetnika, platforma Partnership Editions je, uz Artsy, često online mjesto koje posjećujemo. U pitanju je platforma koja okuplja najuzbudljivije umjetnike u usponu i izlaže njihova djela i originale po pristupačniji cijeni. Tako spaja kolekcionare i umjetnike, a osim što im prodaje umjetnine, često organizira suradnje ili izložbe kako bi umjetnici privukli novu publiku.

Umjetnine u svrsi dekoracije

Nedavno su lansirali prvu home decor kolekciju na kojoj je radila upravo grupa umjetnika među kojima su Adriana Jaros, Frances Costelloe, Venetia Berry, Petra Borner, Zahra Holm, Laxmi Hussain i drugi.

Divno posuđe, jastuci, tkanine i svijećnjaci zasigurno će, slažu se već brojni strani mediji, zavladati interijerima onih koji vole unikatne i jedinstvene dekoracije u svom domu. Jer u pitanju su prave male umjetnine s potpisom kreativaca koji već okupljaju impresivnu publiku i obožavatelje svojih djela. Sve artefakte i njihove cijene možete pogledati na službenoj web stranici, a mi vam u nastavku donosimo one koje bismo rado voljeli imati u svom domu…

Foto: Partnership Editions

Učitati još
Zatvori