Jesu li ovo najljepše fasade na svijetu? Poželjeli smo živjeti u ovim kućama
Jesu li ovo najljepše fasade na svijetu? Poželjeli smo živjeti u ovim kućama

Jesu li ovo najljepše fasade na svijetu?
Poželjeli smo živjeti u ovim kućama

Audrey Smit je francuska dizajnerica koja je pokrenula svoj brend this little street kojem je glavni i jedini cilj pokazati kako svijet zaslužuje autentičnost. Njezine magične ilustracije uvukle su se u srca brojnih obožavatelja, a dijapazon njezinih radova doista je velik. Mi ćemo se koncentrirati na onaj koji je nama zapeo za oko: predivne cvjetne ilustracije na još ljepšim kućama i građevinama.

Paint the world projekt

Audrey Smit (@thislittlestreet), poznata dizajnerica, pokrenula je jedinstveni projekt pod nazivom Paint The World. Projekt uključuje fotošopiranje njezinih sjajnih cvjetnih ilustracija na fotografije zgrada, pretvarajući ih u živopisne spektakle. U početku je to bila improvizirana ideja, ali nakon što je dobila ogroman feedback i više od deset tisuća lajkova za svoju prvu objavu na Instagramu, odlučila je nastaviti sa serijom.

Smit je pronašla radost u stvaranju ovih remek-djela, a kroz njih teži prikazati ljepotu svojstvenu svijetu. Osim toga, vjeruje u potrebu za više autentičnosti u našim svakodnevnim životima i nada se da će njezin projekt nadahnuti ljude da zamisle koliko naš svijet može biti lijep. Ovaj projekt već je posato inspiracija umjetnicima i muralistima da krenu u realizaciju ove ideje jer tko ne bi htio ovakvu fasadu?

Fasade je florealnim motivima prvenstveno ukrašavala digitalnim putem, no nedavno je dobila priliku svoj san provesti u javu i moramo priznati – izgleda fantastično! Jedna od najvećih zamjerki modernim gradovima zasigurno je nedostatak kolorita koji promoviraju suvremene tendencije u arhitekturi. Serijali nalik ovom, doista bi bili pravo osvježenje.

Učitati još
Zatvori