Ovi edukativni posteri idealan su božićni poklon

Ovi edukativni posteri idealan
su božićni poklon

Clio’s dreams mali je obiteljski obrt za promicanje kulture učenja i stvaranje pozitivnog odnosa prema učenju, a posebno učenju povijesti i književnosti. Bave se izradom slikovnica i edukativnih postera inspiriranih hrabrim ženama koje su oblikovale prošlost. Ova kolekcija je za odvažne djevojčice koje znaju da mogu sve.

Clio’s dreams

“Kod Clio, povijest pripada stvarnim ljudima, a započinjemo s pričama o ženama koje su utjecale na povijesna zbivanja. Znanstvenice, umjetnice, medicinske sestre, pilotkinje, aktivistice, radnice, učiteljice i mame, sve one, kao i mnoge druge, mijenjale su svijet kao što to možemo mi i naše djevojčice. Uz kupnju bilo koje ličnosti iz ove kolekcije, na poklon dobivate i ilustraciju “Što nas uče hrabre žene iz prošlosti.” – kaže nam Angela, osnivačica brenda. Ona je dugogodišnja učiteljica i profesorica pa od tuda njezina strah za edukacijom.

“Jedan od načina na koji sam vidjela kako možemo djeci prošlost učiniti zanimljivijom je kroz ilustracije povijesnih/književnih ličnosti porukom i izgledom prilagođene djeci, a kojima je cilj podsjetiti se na to da su slavne ličnosti iz prošlosti zapravo obični ljudi koji se na poseban način suočavaju s velikim izazovima i bolje shvaćaju mehanizme u prošlosti i sadašnjosti te ih znaju okrenuti u svoju korist.” Ove slikovnice potražite u web shopu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori