Fenomenalne fotografije koje spajaju naizgled nespojivo
Fenomenalne fotografije koje spajaju naizgled nespojivo

Fenomenalne fotografije koje
spajaju naizgled nespojivo

Umijeće fotografiranja vrlo često nas ostavlja bez daha, stoga ne čudi kako je ono postalo jedna od omiljenih vrsta umjetnosti. Prepoznati trenutak, odrediti kadar, uloviti fotografiju, a da konačan rezultat ostavi dojam na sve. Umjetničke fotografije posebno su zanimljive jer, osim što zahtijevaju puno veću pripremu nego neke druge, uvode nas u neki novi i drugačiji svijet koji mijenja našu vizualnu percepciju. U jedan takav svijet uvodi nas i umjetnik Hugoyu.

Spajanje nespojivog

Na njegovom Instagram profilu pronašli smo doista zanimljive radove u kojima spaja naočigled nespojive predmete u zanimljive kombinacije, zatim uz dodavanje svjetla i igranje sa sjenom dobiva potpuno drugačije vizualne konstrukcije. Pripadnik jedne nove generacije, zanimljivog je umjetničkog izričaja i definitivno donosi pomak u promatranju stvarnosti i uobičajenih predmeta. Najčešće apstraktni oblici, u bojama, te uporabni predmeti čine konstrukcije njegovih skulptura i figura. Često ih smješta u različite prostorne situacije, koje na prvu izgledaju neobično, ali vrlo lako se u njih i uklapaju.

Hugoyu

Hugoyu je definitivno jedan od onih fotografa na koje ćemo obratiti pažnju i s nestrpljenjem iščekivati nove projekte i fotografije jer svakom novom idejom oduševi. Hugoyu je odradio kampanju i za brend IKEA te New York Times što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Kako izgleda kada naizgled nespojive predmete spoji u funkcije koje im nisu prirodne, pogledajte na njegovom Instagram profilu.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori