Ova umjetnica oduševljava svojim crtanjem po pločicama
Ova umjetnica oduševljava svojim crtanjem po pločicama

Ova umjetnica oduševljava svojim
crtanjem po pločicama

Pri uređenju interijera pažnju pridajemo svakom detalju, pa se nerijetko ulovimo da se dugo zadržavamo na sitnicama. Onaj tko nikada nije uređivao vlastitu kupaonicu ne zna koliko kompliciran može biti naoko jednostavan zadatak izbora pločica. One traju i ne možemo ih tako lako zamijeniti kao primjerice posuđe. No kada odaberemo one koje odišu autentičnošću, dugo ćemo ih voljeti promatrati u našoj svakodnevici. Maude_Made, slikarica je, ilustratorica, inovatorica i još svašta nešto, a nas je osvojila svojom genijalnom idejom crtanja po pločicama. One tako postaju prava mala umjetnička djela i ne možemo ih ne poželjeti u našim kupaonicama i kuhinjama.

Maude_Made

Maude je makerica, dekoraterka, krojačica i slikarica. Dizajnira pločice, ilustrira dječje knjige, izrađuje odjeću, oslikava murale i stilizira fotografije tkanina i namještaja. Njezina ljubav prema pticama, drveću, cvijeću, narodnoj umjetnosti, umjetnosti i obrtu, srednjovjekovnoj umjetnosti i prirodnom svijetu utječe na njezin rad. Očarana je ljepotom Božjih stvorenja za koju smatra da joj se nijedan rad ljudskih ruku ne može približiti. Upravo je tu ljubav prema prirodi pretočila u svoja umjetnička djela koja očaravaju.

Pločice kakve smo odmah poželjeli

Dizajn njezinih pločica definitivno se razlikuje od mnogih koje smo do sada vidjeli. S ilustracijama ptica, biljaka i drugih prirodnih motiva savršeno će pristajati u one interijere koji vole odmak od minimalizma. Odišu karakterom, neobične su, a istovremeno nevjerojatno lijepe. Ni jedna nije identična, svaka je umjetničko djelo za sebe, a zajedno stvaraju jednu predivnu sliku kakvu definitivno želimo u našim domovima. Uživajte u njezinim djelima i inspirirajte se.

Učitati još
Zatvori