Ova keramika instantno će nas lansirati na more
Ova keramika instantno će nas lansirati na more

Ova keramika instantno će nas
lansirati na more

S novim datumima svibnja naše misli sve su bliže moru i godišnjem odmoru kojeg ove godine nekako jako priželjkujemo. Već zamišljamo duge tople, ljetne večeri uz najukusniju ribu i dobro društvo. Pa upravo za takva događanja želimo urediti i naše stolove kako bi sve skupa bilo u nekom istom tonu. Iz tog razloga na Instagramu smo pronašli keramiku koja nas svojim neobičnim oblicima, ali i plavom bojom asocira upravo na to – dugo i toplo ljeto koje je pred nama. 

Casa Adams Fine Wares

Casa Adams Fine Wares je keramički studio na čijim radovima uglavnom prevladavaju motivi mora i morskih životinja. Jastozi, rakovi, ribe i koralji – sve ono što nas instantno lansira u neke toplije krajeve ispunjene mirisom mora i soli u kosi. Ovaj studio nalazi se u Australiji, ali dostavljaju diljem svijeta stoga nije nemoguće da baš u vaš dom stignu ovi predivni keramički tanjuri. 

Društvena odgovornost na prvom mjestu

Osim što ova ručno rađena keramika izgleda fenomenalno, njezina posebnost nalazi se i u dobroj priči koja stoji iza svega. Naime često rade kolekcije koje nose neku poruku koja je dobra za naš planet. Tako primjerice za svaki prodani komad posade jedno drvo u suradnji s carbonpositiveaus organizacijom. Njihove predivne oslikane predmete često možemo vidjeti i u lokalnim muzejima, gdje na jednom mjestu čine doista prava mala impozantna umjetnička djela. 

Učitati još
Zatvori