Obožavamo ove zidne tanjure domaćeg brenda [kutnakvadrat]

Obožavamo ove zidne tanjure domaćeg
brenda [kutnakvadrat]

[ kutnakvadrat ] dobro nam je poznati brend kreativnog dvojca koji voli eksperimentirati s betonskim formama, teksturama i recikliranim materijalima. Njihovi novi dekorativni zidni tanjuri savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer.

[ kutnakvadrat ] zidni tanjuri

Krešimir Tušak i Tonći Urošević novu liniju zidnih tanjura izrađuju u četiri osnovne boje (bijela, siva, antracit i crna), te u vidu limitiranih serija u živopisnim bojama ili s dodatkom glittera. Njihovi predmeti su funkcionalni i estetski prilagođeni upravo potrebom predmeta. Svi su rađeni ručno i svaki predmet je unikatan, što je definitivno veliki plus za personaliziranje vlastitog doma. Svaki proizvod na pozadini ima zaštitu od pluta kako bi se izbjegla oštećenja zidova, kukicu za vješanje i čavlić.

https://www.instagram.com/p/CAr23D-JNET/

Unikatnost u uređenju doma

Nova kolekcija zidnih tanjura odiše hrabrošću i odvažnošću. Od jednobojnih komada koji će pristajati u svaki minimalistički uređen prostor, do onih u ekspresnim žarkim bojama. Kombinacija boja i uzoraka neodoljivo nas podsjeća na osamdesete koje jako volimo. Pršte energijom i imaju tendenciju podići svaki zid na koji ih objesite. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje. 

Učitati još
Zatvori