„Nekome je i park doma“ novi je mural na zagrebačkoj Opatovini

„Nekome je i park doma“ novi je mural
na zagrebačkoj Opatovini

Ulice Zagreba prepune su radova poznatih zagrebačkih, ali i svjetskih umjetnika, a ova teška situacija ne ostavlja ih bez inspiracije. Novi mural na zagrebačkoj Opatovini djelo je dvojice artista Borisa Bare i Tihomira Krkleca.

Novi mural – inspiracija u aktualnoj situaciji

Kako zbog trenutne situacije većina nas provodi vrijeme kod kuće, u novim radovima lokalnih umjetnika možemo uživati gledajući fotografije. Novi mural na Opatovini definitivno je jedan od njih. Ne sumnjamo da čim dođe vrijeme za to, da ćemo prošetati cijelim Zagrebom pa tako i uočiti neke nove radove nastale u ovo krizno doba.

Boris Bare

Dobro poznati lokalni umjetnik čiji radovi već krase nekoliko bitnih lokacija u Zagrebu, zaslužan je i za ovaj u kombinaciji s Tihomirom Krklecom umjetničkog imena tr.afrika.

https://www.instagram.com/p/B-hrUpfpxfJ/

Tihomir Krklec – tr.afrika

Jedan od umjetnika mlađe generacije, prepoznatljiv je po svojim geometrijskim ornamentnim uzorcima. Široj javnosti još je prilično nepoznat, ali u umjetničkim krugovima znano je ime i lice. Veselimo se što njegove uzorke možemo gledati na zidu u jednom od omiljenih gradskih parkova.

https://www.instagram.com/p/B9HhI3ip35G/

Foto: Boris Bare

Učitati još
Zatvori