Nova knjiga dizajnera Simona Portea Jacquemusa objedinjuje prekrasne ljetne fotografije od kojih zastaje dah

Nova knjiga dizajnera Simona Portea Jacquemusa objedinjuje prekrasne ljetne fotografije od kojih zastaje dah

Los Angeles ispod bajkovitog ružičastog neba, polja suncokreta, plaže i predivni zalasci sunca… Modni dizajner Simon Porte Jacquemus sakupio je svoje fotografije snimljene iPhoneom i smjestio ih u knjigu jednostavnog naziva “Images”.

Blues za ljetom

Knjiga “Images” idealan je lijek za back-to-work blues. Ljetno nebo, priroda, miris mora i beskonačna večernja druženja – sve su to karakteristike ljeta koje je sada već polagano, ali sigurno iza nas. Jesen je pred nama i vrijeme je za nove početke, a isprva nam je svima to pomalo teško. Ove prekrasne fotografije upravo su idealne da nam ublaže taj početak privikavanja na svakodnevicu.

Knjiga “The Images” od Simona Portea Jacquemusa

Knjiga sadrži 321 fotografiju snimljenu njegovim iPhoneom u razdoblju od 2010. do 2020. godine. Fotografije su odraz inspiracije ovog dizajnera, a prikazuju njegovo viđenje ljeta, druženja, slobode… Tako na fotografijama možemo vidjeti bajkovite kalifornijske zalaske sunca, fotografije ljeta provedenog na godišnjim odmorima s obitelji, pogled na Mediteran, keramiku iz restorana Oursin, njegove dizajnerske torbe, behind-the scenes fotografije njegovih kampanja i mnoge druge koje ostavljaju bez daha. Knjigu možete naručiti ovdje.

Učitati još
Zatvori