Poklonite za Valentinovo ove genijalne ruže u staklenim kupolama

Poklonite za Valentinovo ove genijalne
ruže u staklenim kupolama

Pokloniti nekome cvijeće, znači da ste nekome poklonili osmijeh, a to je ono što je istinski vrijedno. Biljke su tu da nas svojom prirodnom ljepotom i jednostavnošću podsjete da je svaki dan prilika da ga nekome uljepšamo. Kako se bliži dan zaljubljenih izaberite najljepše aranžmane za voljenu osobu i učinite joj ovaj dan još posebnijim. Ante Jurković, cvjetni dizajner, uoči Valentinova predstavio je svoja limitirana izdanja staklenih zvona s dehidriranim ružama u koje smo se zaljubili na prvi pogled.

Cvjetna oaza s dizajnerskim potpisom

Dehidrirane ruže sve su popularniji izbor cvijeća za poklon. One izgledaju potpuno isto kao tek ubrane svježe ruže, čak su mekane na dodir i traju do pet godina. Pitate se kako izgleda proces stvaranja dehidriranih ruža i koje su prednosti ovog jedinstvenog cvjetnog poklona? Postupak dehidriranja ruža razlikuje se od klasičnog sušenja cvijeća. Klasično sušenje cvijeća započinje tako da ga okrenemo naopako nekoliko dana do tjedna, što temeljito dehidrira stabljiku i cvijet. Osušene ruže izgube boju i vrlo su krhke na dodir. Dehidrirane ruže nisu potpuno osušene kako latice ne bi mogle otpasti i upravo zbog toga izgledaju kao tek svježe ubrane.

Ako je postupak konzerviranja obavljen ispravno, dehidrirane ruže izgledaju nevjerojatno živopisno te zadržavaju trajnost. Presudno je pravilno dehidrirati cvijeće. Očuvanje svježeg cvijeća na vrhuncu njihove ljepote omogućuje stvaranje dugotrajnih cvjetnih aranžmana koji izgledaju 100% prirodno. Dehidriranje cvijeća je postupak kojim se prirodni sok cvijeta zamjenjuje konzervansima. Ne propustite biti originalni i iznenadite svoje voljene poklonom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neka i vaš dom krasi limitirana kolekcija cvjetnih staklenih zvona by Ante Jurković. Ruže možete naručiti na floraldesingeraj@gmail ili na Instagramu floral_designer_aj.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori