Nizozemski brend The Pottery Parade izrađuje šarene keramičke vaze koje ćete odmah poželjeti

Nizozemski brend The Pottery Parade izrađuje šarene keramičke vaze koje ćete odmah poželjeti

Svježe cvijeće u interijerima još više uljepšava prostor ako ga smjestimo u prekrasne vaze neobičnih oblika. Nizozemski brend The Pottery Parade izrađuje šarene keramičke vaze koje ćete odmah poželjeti, a na njihovim stranicama možete pronaći tutoriale kako svoje vaze izraditi sami.

Neobične keramičke vaze

Stalno smo u potrazi za novim keramičkim detaljima kojima ćemo obogatiti naš interijer. Obične vaze odavno su postale dosadne, a samo mala šarena promjena unijet će vedrinu naš dom. Obožavamo domaće brendove koji izrađuju keramiku, ali nerijetko pretražujemo internet u potrazi za svjetskim brendovima. Ovaj nizozemski, posebno nas je oduševio upravo zbog svojih neobičnih oblika, šarenih boja i malo drugačije dizajnerske vizije vaza za cvijeće.

Osim što na njihovom web shopu možete naručiti već gotove vaze ili drugu keramiku, možete se prijaviti i na online tečaj keramike. Onima koji već doma imaju materijal dobro će doći i video tutorial kako neke od ovih vaza izraditi sami. Sandra koja stoji iza brenda kaže: “Nadam se da će moji radovi ljudima donijeti osmijeh na lice i uljepšati im svakodnevicu. Nadam se da ih odvraćaju od stresne svakodnevice i potiču na maštanje i uživanje.”

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori