Hrvatska ilustratorica piše prefora poruke za vaše ovogodišnje poklone
Hrvatska ilustratorica piše prefora poruke za vaše ovogodišnje poklone

Hrvatska ilustratorica piše prefora poruke
za vaše ovogodišnje poklone

Kako odabrati najbolji božićni poklon? Tako da ga odaberete od srca. Personalizirani i autentični pokloni uvijek imaju veću vrijednost jer su u njih utkane emocije. Kako su blagdani vrijeme koje ćemo provoditi s obitelji, možda bi i vaši pokloni mogli odražavati ono što vaša obitelj je. Upravo je u tome inspiraciju pronašla ilustratorica Nikolina Žabčić iz čije radionice ove godine proizlaze zanimljive blagdanske čestitke. 

Ilustracija kao božićni poklon

Ovih blagdana poklonite svojim najmilijima ilustraciju koja će duhovito dočarati njihovu svakodnevicu i koja će biti glavna tema božićnog ručka. Svaka obitelj ima svoje dosjetke, prepoznatljive trenutke i momente, i ne moraju oni uvijek biti savršeni. Ponekad se ljepota krije upravo u tim autentičnim nesavršenim trenutcima i karakterima. Nikolina je upravo takve pretočila u ilustraciju. Ove njezine, nastale su kao inspiracija njezinom slatkom i šašavom obitelji. 

Šašava obitelj

“Ovdje možete naći humorističnog djeda koji se, ogulivši tri krumpira, ponosno hvali na sve strane kako je on skuhao cijelu večeru. Majku koja se svake godine “prijeti” kako više nismo djeca te da od ove godine ne kupujemo poklone. Baku koja je uvijek u brizi da 5 vrsta kolača neće biti dosta, Ujnu koja na svakom obiteljskom okupljanju maše s fotićem ne bi li kasnije ipak svima bilo drago što imamo uspomene spremljene u album i još mnoge, simpatične dogodovštine. Tražeći inspiraciju za ovogodišnje poklone, budući da sam osoba koja više naginje samostalno izrađenim znakom pažnje, odlučila sam ilustrirati one meni srcu drage trenutke koji moju obitelj čine još bogatijom.

Ilustracije dolaze s personaliziranim porukicama te je moguće zasebno kupiti svaku od 9 ilustracija napravljenih za čestitke u obliku grafika A3 veličine. Ako se ove godine odlučite za ovakav originalan poklon, a za koji vjerujete da bi se vaša obitelj u njemu mogla prepoznati, javite se Nikolini.

Foto: Nikolina Žabčić

Učitati još
Zatvori