Nena Dolls je hrvatski brend ručno rađenih igračaka od prirodnih materijala

Nena Dolls je hrvatski brend ručno rađenih
igračaka od prirodnih materijala

Igračke su jedan od najvažnijih čarobnih sastojaka svakog djetinjstva. One su s nama od prvih trenutaka i vežemo ih uz posebne uspomene na najljepše doba života. Zato smo, posebno za vrijeme blagdana, raznježeni kada su u pitanju pokloni za naše najmlađe. Nena Dolls je hrvatski brend runo rađenih igračaka od potpuno prirodnih materijala koje će se svidjeti najmlađima, ali i malo starijima.

Nena Dolls

U kolekciji igračaka nalaze se medvjedići, ali i brojni drugi životinjski likovi poput miševa, patkica, sobova, ali i jednoroga koji će, sigurni smo, postati glavni akteri igranja u vašem domu. Ono što je super je to da su ručno rađeni zbog čega su posebni, ali korišteni su i prirodni materijali stoga su potpuno sigurno za vaše mališane. Iza svake igračke stoje sati truda vlasnice brenda Nediljke Kujundžić. Igračke su odličan poklon za najmlađe, ali upravo zbog svoje specifičnosti voljet će ih i odrasli, a super su dodatak svakom interijeru.

“Oduvijek sam bila oduševljena umjetničkim djelima i izradama ručni radova. Počela sam izrađivati lutke samo za sebe, ali kako su lutkama bile oduševljene moje prijateljice i njihova djeca, došla sam na ideju kako bi mogla razveseliti po još koju djevojčicu koja želi nešto neobično i drugačije nego što sva djeca danas mogu imati. Iz dana u dan svaka moja lutka je postala specifična i odrađena s velikom ljubavi. Lutke su izrađene ručno od pamuka, lana, antialergenske vate, perli i vune. Svatko tko želi razveseliti prijateljicu, djevojčicu ili jednostavno želi imati lutku može ostvariti svoje snove i kontaktirati nas kako bi ispunili vaše želje.“- kaže Nena. Ove super igračke potražite na njihovom Instagramu i Facebooku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori