Najrazigranija keramika koju ćete vidjeti ovoga proljeća
Najrazigranija keramika koju ćete vidjeti ovoga proljeća

Najrazigranija keramika koju ćete
vidjeti ovoga proljeća

Čim je porasla temperatura odmah se u nama probudilo neko uzbuđenje i već naveliko možemo mirisati proljeće u zraku. Bit će definitivno još niskih temperatura i hladnoće, ali mislima smo već na ispijanju jutarnje kave na našim sunčanim balkonima. Zašto onda taj ritual ne bi bio ekstra poseban? Nema razloga. Još jedan sjajan umjetnički brend u tome će nam i pomoći. Njihovi motivi na šalicama instant su nama probudili želju za proljećem pa se već vidimo s ovim šalicama na policama naših kuhinja. 

Keramika, keramika, keramika

Od domaćih i stranih kreativaca možemo se inspirirati doista mnogo, a svakodnevno nas oduševljavaju umjetničke ideje prisutne na keramičkim predmetima. Ovaj nizozemski brend doista je otišao korak dalje smjestivši super ilustracije na šalice, vaze i tanjuriće koji su toliko razigrani i svježi da ih možemo zamisliti kako se uklapaju u svaki keramički set. 

Luca van Vliet

Luca je ilustratorica i keramičarka sa sjedištem u Antwerpenu i Amsterdamu. Voli pričati priče kroz slike i bilježiti male trenutke u svojim blokovima za crtanje. Pokušava kombinirati svoje ilustracije s keramikom kako bih funkcionalne predmete učinila razigranijima i natjerala sve nas da ne možemo skinuti pogled s njih. Slažete se s nama da je i uspjela? Osim na Instagramu, njezine radove potražite i na njezinom Etsy profilu.

Učitati još
Zatvori