Na trećem i posljednjem GNG u Tehničkom, oslikane su gotovo sve površine u vrtu muzeja

Na trećem i posljednjem GNG u Tehničkom, oslikane su gotovo sve površine u vrtu muzeja

Dobro poznata ekipa omiljenog Graffiti na Gradele festivala, ovaj vikend uspješno je završila svoje ljetne evente u vrtu iza HALE V Tehničkog muzeja. U dosadašnja tri eventa GNG u Tehničkom, umjetnici su oslikali gotovo sve površine u vrtu muzeja.

GNG po Hrvatskoj

Svi koji su se zaželjeli mora i omiljenog nam festivala u Bolu na Braču, mogli su malo utažiti žeđ za suncem i morem na GNG-u koji se održao ove subote. Za graffite velikih formata bili su zaduženi GNG momci Chez 186, Casino, Royal, Smelly feet guy i Mosk.

U hladu dvorišta iza Tehničkog, ekipi se pridružio i Zembo koji je svojom playlistom rasplesao sve okupljene, a do navečer se uz sve mjere opreza chillalo uz hladnu cugu i dobru vibru. GNG u Tehničkom i ovaj put je pokazao da je unatoč teškoj situaciji na event sceni, uz malo truda i rada sve moguće.

GNG karavana ide dalje

Nakon ovog događanja, dečki su spakirali sprejeve i pripremaju se za novu postaju ovog ljeta – u Varaždin gdje će se u sklopu festivala KVART 2020. održati oslikavanje murala (mural radi Chez 186) i graffiti radionica “GNG na palete“ koju radi Antonija Bačić – Neea. Sve o vikend programu koji nas čeka za kraj kolovoza čitajte ovdje.

Foto: Chez 186, Marko Lopac

Učitati još
Zatvori