Mirroars ogledala – savršen dar iz hrvatske proizvodnje

Mirroars ogledala – savršen dar
iz hrvatske proizvodnje

Želite li pružiti svojim najdražima mjesto gdje mogu pokazati svoje pravo lice i izraziti bez zadrške svoje emocije, ogledala Mirroars by Hedonest savršen su dar iz hrvatske proizvodnje za nadolazeće blagdane. Izrađena od kvalitetnih MDF ploča u minimalističkom dizajnu uklopit će se savršeno u carstvo dječje sobe. Bilo na zidu ili u dječjim rukama, Mirroars spremno čekaju nasmiješene, radoznale i sve druge izraze iskrenih dječjih lica. Saznajte više i naručite na Instagram profilu @mirroarsbyhedonest.

Što su zapravo Mirroars ogledala?

Iako je dizajn nastao prije četiri godine, dizajnerici interijera Ivani Kostić je tek nakon rođenja kćeri Sofie i njezinog svakodnevnog paradiranja pred ogledalom sve došlo na svoje mjesto. Djeca od rođenja nose istinsku ljubav prema sebi i svaki put kada se ugledaju u ogledalu nasmiješe se i proučavaju svoje grimase i pomake crta lica apsolutnim oduševljenjem i nepresušnom znatiželjom.

Ivanina je želja da djeca uz Mirroars ogledala sačuvaju taj zadivljeni pogled prema sebi, kao i mogućnost slobodnog izražavanja svojih stanja i emocija. Ogledala su zidna, ali mogu zaista oživjeti u rukama djece. Ako , na primjer, stavite u rupicu nosa kuglicu ili mrkvu, dobijete potpuno novo lice. Na staklu se mogu pisati inspirativne poruke ili crtati smiješna lica i oči. To je pravi mali poligon za dječje kreativno stvaralaštvo, ali najbitnije  – za učenje cijele palete emocija. Mnogi odrasli nose u sebi izvitoperena ogledala koja bacaju krivu sliku o njima samima, i tek se kroz život uče ljubavi prema sebi. Zato Mirroars daju priliku malenima da od rođenja i nadalje vide svoju pravu ljepotu, onu unutarnju, koja se zrcali na njihovim licima.

Journal x Mirroars by Hedonest giveaway

U suradnji s brendom Mirroars by Hedonest darujemo vam ovo ljupko ogledalo. Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
2. Pratiti @mirroarsbyhedonest Facebook profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka, 25. prosinca u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Maša Šoštarko – čestitke!

Dizajn: Ivana Kostić, hedonest.com

Proizvodnja: woodesign-jm.com

Logo: brandmama.hr

Foto ogledala: hrvojemarekovic.com

Foto s djecom: mib.com

Učitati još
Zatvori