Ove preslatke mirisne svijeće u obliku oblačića i duge uljepšat će svaki prostor
Ove preslatke mirisne svijeće u obliku oblačića i duge uljepšat će svaki prostor

Ove preslatke mirisne svijeće u obliku oblačića i duge uljepšat će svaki prostor

Svjesni smo da detalji podižu svaki interijer. Budući da nakon posla poželimo odmoriti i opustiti se, važno je da uredite svoj kutak kako biste uživali u potpunosti. Za to vam nisu potrebni veliki zahvati, nego detalji koji čine razliku. Osim toga mirisi su jedan od najvećih saveznika u stvaranju atmosfere. Nema ugodnijeg osjećaja od onog kada upalite mirisnu svijeću i uživate s voljenom osobom uz ukusnu večeru ili u omiljenom filmu, dok se prostorijom širi ugodan miris.

Osim što su prelijepe dekoracije i savršeno se uklapaju u svaki interijer, postoji i nekoliko prednosti korištenja mirisnih svijeća na naše zdravlje, život i tijelo. One poboljšavaju raspoloženje, ublažavaju mentalni stres, poboljšavaju kvalitetu života i sna. Osim toga svijeće s mirisom limuna, cimeta ili naranče povećavaju produktivnost i stvaraju opuštenu radnu atmosferu.

Prirodne, neodoljive i dugotrajne mirisne svijeće

U potrazi za omiljenim mirisima i neobičnim svijećama, pronašli smo Instagram profil brenda Nitinski Studio. Prirodne, neodoljive i dugotrajne – tri su riječi koje najbolje opisuju ove mirisne svijeće.

Ističu se svojim upečatljivim, a opet minimalističkim izgledom i posebno slatkim mirisnim voskom u obliku oblačića. Svaka mirisna svijeća i svaki mirisni vosak jedinstveni je primjerak ručnog rada (od vaganja sastojaka, pripremanja staklenih čašica i lijevanja svijeće, lijevanja mirisa, ali i do printanja i pakiranja).

Mirisni vosak u obliku oblačića

Posebno nam se svidio vosak u obliku oblaka. Kako su napisali na svojoj Instagram stranici, oblak podsjeća na san, sanjare i velike snove. Kada se mirisni vosak otapa, otpušta simfoniju mirisa i emocija kojom započinje opojno putovanje naših snova u stvarnost.

U trenutku kada se mirisni vosak počinje topiti, vaš dom postaje ispunjen zlatnom atmosferom s primjesama cvjetnih nota koje podsjećaju na suncem okupane vrtove egzotičnih cvjetova.

Doživite ljepotu minimalističkih svijeća koje vaš dom pretvaraju u dugotrajnu, mirisnu oazu. Ove svijeće idealne su za sve prigodne, bilo da se radi o poklonu za vas, vaše voljene ili kao zahvalnice. Dolaze u elegantnoj bijeloj nijansi, a ponuda mirisa varira iz sezone u sezonu. Naručiti ih možete putem Instagram inboxa.

Foto: Instagram (@nitinski_studio)

Učitati još
Zatvori