MIRA-ME je minimalistički blog prepun inspirativnih ideja

MIRA-ME je minimalistički blog
prepun inspirativnih ideja

Catarina Mira zasigurno je jedna od najzanimljivijih blogerica koje pratimo. Rođena Portugalka prije desetak godina došla je u London, gdje je pronašla ljubav, ali i brojne strasti i hobije koje svakodnevno prenosi svojim pratiteljima. Njen blog MIRA-ME i Instagram profil svakodnevno služe kao inspiracija pratiteljima diljem svijeta.

Od beautyja, preko mode i fotografije, pa sve do interijera i majčinstva, blog MIRA-ME mjesto je najrazličitijih tema. Svaka njena objava i projekt popraćeni su korisnim savjetima, kao i fotografijama koje su estetski zaista divne.

Prije dvije godine postala je i ponosna vlasnica nekretnine u Londonu, a s pratiteljima je tada podijelila proces uređenja svog životnog prostora. Pažnju privlače i njene minimalističke, neretuširane fotografije, kao i jednostavan ali šik stil odijevanja.

Catarina je prije nekoliko godina postala i majka, tako da se na blogu mogu pronaći i neki korisni savjeti te njen pogled na to kako bi majčinstvo trebalo izgledati.

Od dolaska u London, Catarina se okušala u brojnim sferama što se tiče posla, pa je tako svojevremeno zaplovila i u glumačke vode. Njen blog također je i mjesto gdje možete saznati korisne stvari kada je u pitanju suradnja s bredovima koju je ona tijekom godina dovela do savršenstva.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori