Marinski ima novu limitiranu kolekciju ukrasa za bor
Marinski ima novu limitiranu kolekciju ukrasa za bor

Marinski ima novu limitiranu
kolekciju ukrasa za bor

Iako se možda na prvu ne čini tako blagdani su jako blizu i naša pažnja se polako, ali sigurno sve više usmjerava u tom pravcu. Razni ukrasi domaćih kreativaca uvijek nas iznova iznenade, a s posebnim nestrpljenjem iščekujemo Božić ne kolekcije ukrasa. Brend koji nam svake godine izmami osmijeh na lice je Marinski Heartmades. Ovih dana izašla je nova kolekcija božićnih ukrasa i to u limitiranom izdanju zato požurite po svoj primjerak. 

Marinski Heartmades božićna kolekcija 

Božićno vrijeme je vrijeme za zahvalnost, a mi smo uvijek bili najzahvalniji na tom lijepom, toplom osjećaju doma i obitelji. I upravo to simboliziraju ove Homey kuće. Osjećaj pripadnosti najdragocjeniji je dar koji imamo i ovog Božića možete ga držati na dlanu. (I onda je objesite na drvo, naravno.) Svaka keramička kućica ispunjena je emocijama i vrijednostima koje možete prenijeti svojoj djeci. Sretni praznici svima i ne zaboravite biti zahvalni. – poruka je koja stiže od ovog brenda. 

Ručni rad za posebne blagdane

Svaki je komad ručno izrađen, vješto izrađen, izrađen srcem… Ali najviše od svega, napravljen je da nečiji dom učini malo ugodnijim. Možda ste taj netko baš vi. Budući da je svaki komad ručno izrađen, mogu se pojaviti male razlike u crtežu, boji i obliku. Ali to je sve čar ručnog rada. Kolekcija je limitirana stoga svoj primjerak naručite na vrijeme. Neka ovih blagdana vaše drvce bude obogaćeno predivnim ručnim radom. 

Foto: Marinski Heartmades

Učitati još
Zatvori