Jedan dan u studiju (i u životu) naše poznate keramičarke Marine Marinski

Jedan dan u studiju (i u životu) naše
poznate keramičarke Marine Marinski

Posljednjih tjedana intenzivno pratimo što rade domaći kreativci i kako se oni hvataju u koštac s trenutnom pauzom koja je pritisnuta na živote kakvima ih znamo. Mnogima od njih poslovanje je ugroženo, a ‘najsretniji’ su oni koji su osmislili alternativne koncepte promocije i prodaje svojih dobara, kao i oni koji su od ranije imali svoj webshop.

Kada smo kod webshopa domaćih kreativaca, onaj naše poznate keramičarke Marine Marinski ‘kao’ da je neokrznut aktualnom krizom oko koronavirusa. Ovo kao s razlogom smo stavili pod navodnike, jer vjerujemo kako je i njen brend Marinski Heartmades itekako osjetio da je stigla kriza. Ipak, ona nas svojim svakodnevnim objavama na Instagramu istovremeno vodi u jedan drugi svijet, neku paralelnu dimenziju gdje je svijet i dalje ono staro i dobro nam poznato mjesto, gdje sasvim bezbrižno uživamo u nevjerojatnoj kreativnosti kojom nas svaki put iznova uspijeva očarati i razoružati, sa svakom svojom keramičkom šalicom ili posudicom…

Ako vam treba barem jedan takav mali trenutak u svakodnevici, koji će biti bijeg od realnosti i koji će vas podsjetiti na to koliko divne stvari kreiraju domaći umjetnici i dizajneri, svakako vam savjetujemo da zavirite na njihove profile, pa tako i onaj na Instagramu brenda Marinski Heartmades.

Kako izgleda jedan dan u njenom studiju u kojem nastaje najljepša keramika, ali i njenom životu budući da je mama, Marina Marinski podijelila je s nama u ovom videu koji vam donosimo u nastavku:

Foto: Instagram

Video: Karlo Čargonja

Učitati još
Zatvori