Mala radnja dizajna je izbacila novu kolekciju keramike sa šaljivim natpisima

Mala radnja dizajna je izbacila novu kolekciju
keramike sa šaljivim natpisima

Mala radnja dizajna

Mala radnja dizajna brend je koji obožavamo i pratimo već godinama, tako da se svaki put oduševimo kada kod njih primijetimo neke novitete. Tako smo ulovili da su izbacili novu kolekciju keramike sa šaljivim natpisima, pa smo ih zamolili da nam je pobliže predstave.

Mala radnja dizajna

Nova/stara kolekcija keramike

Ovaj hrvatski brend naveliko je poznat po svojim šaljivim natpisima na keramici. Od već dobro poznatih šalica koje su nam sastavni dio kuhinjskog asortimana, odmaknuli su se novom kolekcijom. “Zapravo nova kolekcija kod nas je uvijek i stara kolekcija jer imamo nekoliko oblika šalica na koje pišemo naše klasike, ali i nove poruke kako nam dođe inspiracija. Trenutačno su u ponudi bijele šalice i rubovima u boji i “mrljama” boje u skladu s bojom ruba za svaku određenu šalicu. Nama je bitno da šalica bude u isto vrijeme klasična, ali ne i obična. Na njima je ipak najvažnija poruka.”

Mala radnja dizajna
Mala radnja dizajna
  • Od kuda stalno dolazi nova inspiracija za šaljive i sarkastične natpise?

“Inspiracija dolazi sama od sebe, ali ako baš moramo napisati onda je to definitivno kava i sav ritual koji se s njom povezuje. Kod mnogih ljudi ispijanje kave ujutro najvažnija je aktivnost u danu. Nekima je ona najvažnija kao izlika da čuju najnovije tračeve ili da oni ispričaju iste. Sve pod izlikom “idemo na kavu” ili “moramo na kavu”. Kavu pijemo da nas razbudi, da nam da volju za radom i sl. Eto tu crpimo inspiraciju, ali nikada tako da razmišljamo o tome već kada nam sama dođe, a sarkazam je jednostavno naš način funkcioniranja.”

Mala radnja dizajna
  • Bliži nam se jesen i zima, planirate li neke novitete?

“Jesen i zima velika su inspiracija jer tada hladne koktele zamjenjuju topli napitci koje volimo ispijati u toplini svog doma. Može se reći da je to i sezona šalica :). Sigurno ćemo sljedećih mjeseci uveseliti pratitelje s novim porukama. Noviteti koje možemo najaviti su plakati ili posteri, kako vam drago. Ručnici s dobro poznatim, a i nekim novim porukama. Također u pripremi su čokolade s porukama slastičarne Torte i to za koje radimo omote :). Također već dobro poznati tanjuri Torte i to x Mala Radnja Dizajna dobivaju svoje pojačanje. Veselimo se uskoro ih predstaviti”, zaključuju iz Male radnje dizajna.

Mala radnja dizajna

Foto: Mala radnja dizajna

Učitati još
Zatvori