Oduševili su nas Tambien magnetni planeri za hladnjak

Oduševili su nas Tambien magnetni
planeri za hladnjak

Planere jednostavno obožavamo, jer osim što nam pomažu u svakodnevnoj organizaciji redovito nas podsjećaju na neke naše snove, želje, nade koje tek trebamo ostvariti. Iako je godina iza nas bila poprilično iznenađujuća za sve naše planove, možda je baš sada pravo vrijeme da se zbrojimo i pripremimo se za iduću koja će nadamo se biti puno bolja. Hrvatski kreativci koji stoje iza brenda Tambien, osmislili su sjajne magnetne planere koje možete prisloniti na hladnjak i na njih zapisati sve – od velikih planova do dnevnih obaveza.

tambien-planer-3

Pisanje i brisanje unedogled

Upišite tjedne i mjesečne obaveze, planove, ciljeve i neka vam uvijek budu na vidljivom mjestu…na vašem hladnjaku. Budimo iskreni, planovi zapisani na papiriće, u rokovnike ili u mobitele često su zaboravljeni, a ostvarivanje ciljeva i planova započinje s pravim planerom. Tambien planer je magnetni, formata A4 i po njemu se s lakoćom može pisati i brisati unedogled (ekološki), a uz pravilno održavanje može trajati vječno. Korištenjem Tambien planera teško da ćete zaboraviti ili odustati od vaših planova i obaveza.

tambien-planer-4

Planer dolazi u 6 motiva

Ako želite započeti planirati na nov i praktičan način, naručite svoj Tambien planer slanjem zahtjeva. Dolazi u 6 motiva (Zeleni, Cvjetni, Apstraktni, Pamuk, Amsterdam i Kaktusi) i u dva layout-a (mjesečni i tjedni). U cijenu je uključen i Faber Castell marker, a dostava je besplatna.

tambien-planer-6
tambien-planer-7

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori