Izašlo je novo precool izdanje maštovite serije razglednica “LOVE IS Croatia”
Izašlo je novo precool izdanje maštovite serije razglednica “LOVE IS Croatia”

Izašlo je novo precool izdanje maštovite serije razglednica “LOVE IS Croatia”

Serija razglednica “LOVE IS Croatia”, potpuno je inovativna kreacija iz dizajnerskog studija Ejla iz Rovinja, poznatog po prekrasnim ilustriranim razglednicama koje osvajaju srca ljubitelja kreativnih suvenira. Kreativni duh Rovinja i maštoviti art direction dizajnera Agrona Lešdedaja oživljavaju ljubav na ovim razglednicama uz zavodljive i duhovite ilustracije Martine Ukić koja svojim jedinstvenim izričajem utiskuje  u svaku razglednicu svoj individualni pečat.

Što seriju dizajnerskih razglednica “LOVE IS Croatia” čini tako posebnom? 

Ove razglednice nisu samo obične kartoline koje šaljemo i primamo s ljetovanja. One su mala umjetnička djela koja se pretvaraju u atraktivan samostojeći izložak! Ako ih, naime, preklopite po perforiranim dijelovima, Ejla razglednice u samo par poteza postaju sklopivi dekorativni suveniri idealni za izlaganje na vašoj polici ili regalu gdje će vas svaki put kada ih ugledate podsjetiti na vašu ljetnu ljubav, posjet nekom primorskom gradu ili nezaboravne trenutke s putovanja.

ejla razglednice4

Ljubav bez granica

Dizajnerske razglednice “LOVE IS Croatia” nadahnute su svom raznolikošću ljubavi, a prikazuju raznorodne zaljubljene parove koji se grle uz more ili ispred lokacija domaćih priobalnih gradova. Ljubav na ovim razglednicama ne poznaje granice, bile to dobne, kulturne ili spolne, nego u ravnopravnoj mjeri uključuje tradicionalne parove (ribara i domaćicu), bajkovite priče (mornara i njegovu sirenu), turiste simpatičnih tjelesnih proporcija, ali i istospolne parove, s tetovažama ili bez njih. Među novim motivima ističe se i jedan ženski ljubavni par koji prikazuje dvije stvarne osobe, a zapravo dobre prijateljice autora ovih razglednica, što cijeloj priči daje autentičan i osoban štih.

ejla razglednice5

Dopadljivo, šaljivo i vizualno zabavno

Kako je istaknula ilustratorica Martina Ukić, ideja je bila ispričati što bogatiju priču o ljudima s mora koja je morala biti dopadljiva, šaljiva i vizualno zabavna. A svojim crtežima Martina je uspjela  dočarati lokalni kolorit i opušteni način života koji karakterizira naše gradove u priobalju.

I dok se divite zaljubljenim parovima koji svojom pozitivom prenose primorski štimung, sigurno ćete zastati i razmisliti o poruci koju “LOVE IS Croatia” šalje. Ove razglednice ne samo da prikazuju naše ljude, podneblja i običaje u posve opuštenom stilu, već nas i potiču na razmišljanje o važnosti inkluzivnosti i jednakosti među ljudima te prihvaćanja svih oblika ljubavi. Kartoline “LOVE IS Croatia” više su od razglednica – one su ljubavna priča koju ćete poželjeti podijeliti s voljenima (a možda i posesivno zadržati za sebe).

ejla razglednice6

Razglednice se mogu kupiti u svim poznatijim gift shopovima, boljim megastore knjižarama te dizajnerskim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Puli, Rovinju, Dubrovniku, Poreču… Svojim će vas dizajnom inspirirati da se ponovno zaljubite ili posjetite gradove koje prikazuju i razgledate ih u novom svjetlu.

ejla razglednice1

Foto: Biljana Šimić

Učitati još
Zatvori