Divna Zodiac kolekcija postera s Love, Ana potpisom

Divna Zodiac kolekcija postera s
Love, Ana potpisom

Fire

Dežmanov prolaz 4 adresa je na kojoj je hrvatska dizajnerica Ana Tevšić Nauković stvorila pravu malu kreativnu oazu. U nekoliko godina, Love, Ana Studio postao je prepoznatljiv po tematski oslikanim izlozima i dizajnerskim proizvodima koji našu svakodnevicu čine boljom i ljepšom. Nedavno, Ana je –L,A. design studiju dodala novu kreativnu platformu imena All That’s New koja okuplja sve njezine radove (ilustracije, projekte, proizvode, posebne narudžbe) te prikazuje proces njihovog nastajanja i inspiraciju koja se nalazi iza njih.

Nakon ABSTRACTS kolekcije i prvih odjevnih komada, Ana je predstavila novu kolekciju ilustracija – ZODIAC.

Earth

ZODIAC kolekcija

U formatu efektnih postera, nova ZODIAC kolekcija s potpisom Ane Tevšić Nauković svoje će mjesto lako pronaći u svakom domu kao decentan, ali efektan dodatak zidu ili polici.

Kolekciju čini dvanaest različitih ilustracija koje predstavljaju dvanaest znakova zodijaka. Ilustracije su, baš poput znakova zodijaka, podijeljene u četiri grupe, Fire, Earth, Air i Water, a svakoj od grupa dodijeljena je jedan boja. Preko apstraktnih oblika u raskošnoj bordo boji za vatrene, toploj žutoj za zemljane, nježnoj plavoj za vodene i prozračnoj zelenoj za zračne znakove, svaki od postera nosi i ilustraciju zviježđa pojedinog znaka koju stvaraju bijele točke povezane linijama u prepoznatljive oblike.

I dok boje za svaku grupu zodijaka ostaju iste, boju pozadine možete odabrati sami između nježne bež i ružičaste nijanse.

Air

Sve dodatne informacije o ZODIAC kolekciji možete pronaći na allthatisnew.com, a sve novosti i projekte dizajnerice Ane Tevšić Nauković možete pratiti na njezinom Instagram profilu @allthatsnew.

Water

Foto: All That’s New

Učitati još
Zatvori