– Love, Ana. design studio ima najromantičniji poklon paket ove veljače

– Love, Ana. design studio ima
najromantičniji poklon paket ove veljače

VOIR_TOTE_horizontalno

Da – Love, Ana. design studio ima genijalne stvari – to nije tajna. No, da će neki od dizajnerskih uspješnica postati dio paketa February special – to nas je posebno razveselilo! Umjesto prigodnih setova za Valentinovo, February special paket dolazi u oslikanoj platnenoj vrećici, a unutra se nalazi VOIR ogledalo/stalak za nakit, pamučna majica s printom i čestitke za Valentinovo. Ekipa – Love, Ana. design studija htjela je ponuditi nešto što što obuhvaća više stvari poput poklon paketa – prvenstveno kako bi obradovali drage klijentice!

– Love, Ana. design studio: February special

VOIR je multipraktičan proizvod koji je s jedne strane stalak za prstenje i narukvice i s druge je ručno ogledalo, a inače je jedan od dizajnerskih najprodavanijih proizvoda. Pamučna majica je majica kratkih rukava jednostavnog i udobnog kroja, s crvenim natpisom ooh la la! kao spoj monograma LA i francuske izjave iz koje su dobili inspiraciju za Valentinovo.

01 copy

Cijena paketa je 300kn, a moguće ga je kupiti u studiju u Dežmanovom prolazu 4 ili putem weba shopa. Ako još ne znate s čime biste voljenu osobu razveselili – February special je romantičan potez koji morate napraviti.

VOIR_mirror_09

VOIR_mirror_02

tote_bag_03_toplija

tote_bag_01_toplija

03 copy

02 copy

Foto: – Love, Ana. design studio

Učitati još
Zatvori