Ljeto počinje uz Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele u Vintage Industrial Baru

Ljeto počinje uz Ferragosto JAM i Graffiti Na
Gradele u Vintage Industrial Baru

S dolaskom pravog ljetnog vremena i rastom temperatura poboljšava se i epidemiološka situacija pa možemo reći da je živnulo na sve strane. Brojna kulturna i zabavna događanja koja su neko vrijeme bila na pauzi sada su ponovo u uzletu. Daleko će to sve još biti od onoga na što smo navikli prije pandemije, no to ne znači da neće biti dobro, naprotiv toliko je energije u organizatorima, izvođačima, ali i publici koja se jednostavno negdje mora akumulirati. Jedno od takvih događanja je i omiljen FJ x GNG Block Party na najdražem nam mjestu u gradu Vintage Industrial Baru. Ekipa iz ova dva mega popularna urbana hrvatska festivala pripremila je zanimljiv program, a sve što trebate napraviti je osloboditi si iduću subotu, 12. lipnja.

Ljeto počinje uz Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele! Tako će biti i ove godine u Savskoj 160 na šestom po redu Block partyju. Kao i do sada družit ćemo se uz popodnevno crtanje grafita i DJ program, a u večernji dio programa koncert će održati Edo Maajka.

Šesti Block party na zid u dvorištu Vintage Industriala i ove godine dovodi Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga grafiteri u sklopu kampanje #SAVETHENIGHT Jägermeistera pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi.

Program počinje u 16 sati uz ležerni dnevni DJ program, a oko 20 sati se na pozornicu ljetnog vrta penje Edo Maajka. Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH i premda se ulaz ne naplaćuje broj mjesta bit će ograničen, pa organizatori preporučuju što raniji dolazak. Skupite obitelj i ekipu i vidimo se na popodnevnom druženju u Vintageu.

Foto: Marko Lopac, Studio 186

Učitati još
Zatvori