Lauba – Kuća za ljude i umjetnost najavljuje jubilarno 5. izdanje Nesvrstanih

Lauba – Kuća za ljude i umjetnost najavljuje jubilarno 5. izdanje Nesvrstanih

Art sajam za svakoga i sve – Nesvrstani izlažu umjetnost velikih ambicija i još veće kreativnosti, mlade i nepoznate uz bok velikih zvijezda risanja. Male galerije pokazat će vam svoj program – super zanimljive nove, mlade umjetnike koji vrte svoj film, ali i superzvijezde slikarstva i kiparstva. Ovaj jedinstveni umjetnički sajam s festivalskim karakterom spaja najbolje od suvremene umjetnosti s atmosferom koju ne možete pronaći u tradicionalnim galerijskim prostorima.

Bogat program

Ovogodišnji izložbeni program broji čak 13 galerija iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Austrije i čine ih: Galerija Kranjčar, Galerija Beck, Galerija S, Galerija Poola, Galerija Barijera, Galerija 90-60-90, Atelijeri Žitnjak, Apoteka Vodnjan, U10, Galerija Kibla, sloArt, AAC International i, naravno, Lauba – Kuća za ljude i umjetnost. Svaka od njih dovodi nam brojne izlagače. Ove godine na Nesvrstanima moći ćete vidjeti i kupiti djela oko čak sto umjetnika. Od samostalnih izlagača, tu su: Agata Lučić, Dajana Džafo, Darija Jelinčić, Diana Trohar, Ena Gilih, Antonija M., Gorana Težak, Jelena Martinović, Lorena Almaši, Lorna Kijurko, Luisa Pascu, Maja Miškov, Mario Miličić, Monika Meglić, Nikola Grabovac, Nikolina Ivezić, Petra Balekić, Zvonimir Haramija i Zorana Unković.

Vidimo se u Laubi

Kupite najbolje od najboljeg s regionalne umjetničke scene i u takvom okruženju iskusite DJ setove i glazbene koncerte mladih hrvatskih bendova Toni Drama, THE SIIDS i The Black Room. Svakako dođite do Laube od 30. lipnja do 3. srpnja i pronađite nešto za sebe. Poklonite umjetnost i prijatelju, partneru,ili se samo prepustite vrhunskoj zabavi koja je na Nesvrstanima postala pravilo! Sajam je službeno otvoren već od jutarnjih sati u četvrtak 30.6., a svečano otvorenje Nesvrstanih, održat će se u 20:30 h ispred Laube.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori