Dekorativne tegle brenda KUTNAKVADRAT na jesenskom su sniženju
Dekorativne tegle brenda KUTNAKVADRAT na jesenskom su sniženju

Dekorativne tegle brenda KUTNAKVADRAT
na jesenskom su sniženju

Vrijeme je da svojim biljkama podarite nove betonske tegle u kojima će izgledati neodoljivo. Pravi izbor su one brenda KUTNAKVADRAT koje su trenutno i na jesenskom sniženju.

Linija Circleae

Ova klasična linija minimalističke izvedbe suptilno će istaknuti vaše zelene ljubimce i dozvoliti im da budu u prvom planu. Idealna je za sve vrste biljaka, od sukulenata do gigantskih alocasia, a preporučamo je kod većih i kompaktnijih biljaka šireg i dublje razgranatog korijena. Možete ih bez problema ukomponirati i u eksterijere i u interijere, a dolaze u tri boje i nekoliko različitih veličina. Materijal od kojeg su građene je Beton (ekspandirana glina/portlandski bijeli cement).

Ekološki prihvatljivi

Dekorativne tegle ovaj brend izrađuje od betona dobivenog mješavinom cementa i ekspandirane gline čime su postigli smanjenje težine proizvoda do 50%. Proizvodi su zaštićeni ekološkim premazom neškodljivim za živa bića i okoliš, a na dnu se nalazi pluto kako bi se izbjegla oštećenja namještaja ili parketa. U izradi proizvoda koriste isključivo prirodne materijale.

KUTNAKVADRAT

KUTNAKVADRAT brend je dvojca iz Zagreba, nastao 2018. godine, koji eksperimentira s betonskim formama, teksturama i recikliranim materijalima. Njihov studio je u praksi betonski “laboratorij” u kojem samouki modelatori istražuju i eksperimentiraju s betonima različitog sastava, sa zadanim ciljem kako dobiti predmete različitih formi i tekstura a u svrhu dobivanja što lakših, kvalitetnijih i dugotrajnijih proizvoda unikatne vrijednosti. Svi proizvodi izrađeni su ručno, a zbog same teksture materijala svaki predmet je unikatan.

Učitati još
Zatvori