Kiddykay studio radi preslatke predmete u terrazzo uzorku, a stigla im je i božićna kolekcija
Kiddykay studio radi preslatke predmete u terrazzo uzorku, a stigla im je i božićna kolekcija

Kiddykay studio radi preslatke predmete u terrazzo uzorku, a stigla im je i božićna kolekcija

Kiddykay Studio je maleni kreativni studio, smješten u Zagrebu, u kućnom okruženju. Izrađuju home-decor i lifestyle ukrasne predmete za svaki kutak doma ili omiljenih prostorija. Svi njihovi proizvodi su rađeni ručno, uz puno pažnje i ljubavi, a odmah smo se zaljubili u njihov terrazzo uzorak. Razgovarali smo s Viktoriom Rudar koja stoji iza brenda, a koja nam je otkrila ponešto o brendu, inspiraciji i kreativnosti. 

Kiddykay Studio

Iza ove priče stoji Viktoria Rudar, primalja po struci i zaljubljenica u kreativnost, koja je Kiddykay Studio započela krajem 2021. godine, nakon višemjesečnog bavljenja izradom ovih predmeta kao hobijem. U prvih godinu dana djelovanja, priča je osim u online obliku, predstavljena i na kreativnim izlagačkim sajmovima na Špancirfestu (“Kreativnica”) i Projektu Ilica.

“Moje ime je Viktoria, a naziv kiddykay nema baš nikakve veze s mojim imenom. 🙂 Zapravo je to nadimak koji mi je prije mnogo godina u nekoj šali predložila sestra. Tada se nije zadržao, ali mi je prilikom pokretanja ove priče pao na pamet i konačno je dobio svoj puni smisao.”

Kiddykay proizvodi su ručno rađeni predmeti za dekoraciju doma, koji daju posebnu čar svakom kutku omiljenih nam prostorija. Među njihovim proizvodima tako možemo pronaći ukrasne minijature poput posudica za čuvanje nakita u raznim oblicima, ukrasne vaze, dekorativne pladnjeve i tanjuriće, svijećnjake, podmetače za čaše, bookmarke za knjige …

 

Dizajn proizvoda

S obzirom da je riječ o ručnom načinu izradu, svi proizvodi su unikatni te ne postoje dva potpuno ista. Izrađuju ih po narudžbi te mogu postojati male varijacije u boji ili uzorku te mjehurići zraka, u odnosu na fotografije proizvoda koje su prezentirane.

“U izradi možemo postići različite boje i uzorke dizajna, ovisno o pigmentima i tehnikama koje koristimo. Najdraži su nam “terrazzo” i “marble” dizajn.” – kaže Viktoria.

Posebno nam se svidjela i njihova nova božićna kolekcija koja će se sigurno naći u našim domovima ovih blagdana. Ovi predmeti idealni su za poklon tako da reagirajte na vrijeme i već sada budite sigurni da ćete izmamiti osmijeh na lice dragim osobama ovim jedinstvenim predmetima.

Svi proizvodi napravljeni su od dvokomponentnog sustava akrilne smole na bazi vode. Proizvodi nastaju miješanjem navedene akrilne smole na bazi vode s prahom na bazi gipsa te njihovim izlijevanjem iz silikonskih kalupa.

“Koristimo odobrene i ekološki prihvatljive materijale svjetski prepoznatljive marke Jesmonite. Svi naši proizvodi premazani su zaštitnim voskom. Za čišćenje i održavanje preporučamo da koristite vlažnu krpu ili spužvicu i toplu vodu i  izbjegavatee korištenje jakih kemikalija.” – kaže Viktoria te dodaje da pažnju obratite i na:

  • Nemojte koristiti u perilici suđa
  • Proizvodi nisu prikladni za hranu ili piće
  • Proizvodi su isključivo dekorativnog karaktera

 

Narudžbe i dostava

Web stranica je trenutno u izradi, no za sve detalje možete se javiti putem e-maila: hello@kiddykaystudio.com. Budući da su svi proizvodi ručno rađeni, potrebno je 3-5 radnih dana nakon narudžbe za njihovu izradu te njihovo slanje na vašu adresu, na koju stižu zapakirane u eco-friendly pakiranju.

Foto: Kiddykay studio, Instagram

Učitati još
Zatvori