Osvojile su nas keramičke zdjelice sa zimskim motivima s potpisom Dunje Ignis

Osvojile su nas keramičke zdjelice sa zimskim
motivima s potpisom Dunje Ignis

Umjetnica Martina Bilan nas je prije nekoliko godina osvojila svojim keramičkim radovima i sve što stvara pod pseudonimom Dunja Ignis.

Nakon minimalističkih predmeta od keramike i keramičkih posuda s motivom plivačica, prošlog prosinca Dunja nas je oduševila svojom prvom kolekcijom kuglica za bor. Ručno oslikane jednostavnim motivima i u pastelnim bojama, njene kuglice osvojile su nas jer su istovremeno decentne i raskošne, a bile su predivan ukras na našim božićnim jelkama.

Zimska kolekcija posuđa Dunje Ignis

Negdje otprilike u isto vrijeme Dunja je na svom Instagram profilu predstavila jednako šarmantnu kolekciju keramičkog posuđa sa zimskim motivima. Ručno oslikani tanjuri, šalice i zdjelice s motivom skijaša čine se kao idealni za serviranje hrane i toplih napitaka u zimskim mjesecima.

Koliko se ova kolekcija svidjela svima, dokazuje i činjenica da su tanjuri i šalice u njenom Etsy shopu rasprodani te ih trenutno nema za naručiti. Ipak, ostao je još jedan primjerak zdjelice koju možete kupiti po cijeni od oko 200 kuna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dunja_ignis

Doručak koji ćete servirati u ovako divnoj zdjelici sigurno će biti još ukusniji, baš kao i iz ostalog posuđa s Dunjinim potpisom koje možete pronaći u njezinom Etsy shopu.

Od keramičkih zdjelica s motivom plivačica do tanjurića i šalica s motivima zelenih listova, sigurni smo da ćete pronaći svog favorita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dunja_ignis

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dunja_ignis

Foto: Instagram, Dunja Ignis Etsy shop

Učitati još
Zatvori