Journal na radaru: PROE planeri

Journal na radaru: PROE planeri

Možda smo prošle godine planere mogli ostaviti po strani jer nije bila neka godina za planove, ali zato 2021. mora nadoknaditi. Hrvatski brend iz Vukovara radi genijalne ilustrirane planere koje smo odmah poželjeli imati, a zanimalo nas je tko stoji iza zanimljivog dizajna.

  • Tko stoji iza ovih zanimljivih PROE planera?

Iza PROE planera stojimo moj dugogodišnji suprug i ja. Crtanjem sam se bavila zbog radosti i mira koje mi donosi, a kad sam otkrila “fashion” ilustracije, pronašla sam i cure iz SAD-a koje svoje radove tog tipa stavljaju na proizvode. Za oko mi je upao planer s ilustracijama, ali niti jedna nije imala dostavu izvan granica SAD-a. Onda sam odlučila razviti svoj stil crtanja i sama napraviti planer. Bio je to samo hobi dok se nije pročulo da takvo nešto postoji. Muž se većinom bavio poslovima operacijskog menadžmenta pa je sa svojim vještinama glavni “kotač-pokretač” u ovom poslu. Sada smo osim proizvoda s ilustracijama fokusirani i na kvalitetne proizvode jednostavnog i minimalističnog dizajna koji ljudima olakšavaju organizaciju.

  • Što radite?

U ponudi imamo dvije vrste planera. Tjedni planer i dnevni planer po satima. Odlučni smo bili i ne datumirali planere kako bi postojala što veća sloboda pisanja i bolja iskorištenost proizvoda. Planere krase ilustracije na naslovnicama i unutrašnjosti, a uskoro izlaze i novi planeri još boljeg dizajna i s većim izborom ilustracija. Šalice je moguće personalizirati s tekstom i imenom po želji. S vemenom ćemo dodati i mogućnost personalizirane ilustracije, samo da se prvo publika upozna s našim proizvodima i ovom vrstom ilustriranja. Uz šalice i planere koji su nam glavni hit među asortimanom, radimo i A5 blokiće s ilustracijama te zgodnim natpisom (većinom vezano uz kavu) te stolne planere u obliku bloka A4 veličine koji su nam jedni od najprodavanijih proizvoda.

  • Radite li i ilustracije i što vas inspirira?

Ilustracije (zbog obaveza na faksu, student sam Fizioterapije na veleučilištu u Vukovaru) za sada radim “po guštu”, imam osjećaj da treba vremena kako bi ljudi shvatili da ovakve ilustracije nisu klasičan “portret” tip. No, definitivno se veselim raditi ih po narudžbi. U planu imam obogatiti ponudu proizvoda za organiziranje za studente. Smatram kako im treba jedan jednostavan, a kvalitetan studentski planer i još nekolicina proizvoda kao dodatna pomoć. Besplatno sam izradila i PDF plan učenja kako bi im (nam) pomogao u vrijeme ispita. Ideje mi stižu svakodnevno i iskreno ne znam koju bih prije izrealizirala. Jako puno novih stvari imam u planu držeći se jednostavnošću kao vodećom inspiracijom našeg brenda.

Foto: PROE planer

Učitati još
Zatvori