Journal darivanje: Osvojite limitiranu ediciju kutije Design by Keune koju je osmislila dizajnerica Ana Tevšić Nauković

Journal darivanje: Osvojite limitiranu ediciju kutije Design by Keune koju je osmislila dizajnerica Ana Tevšić Nauković

Povodom stotog rođendana Keune je uveo novu liniju proizvoda za njegu i styling kose Design by Keune. Ona pruža savršen odgovor za sve potrebe kose suvremenih i snažnih žena, a to će ujedno biti i jedina Keune linija za njegu i styling koju ćete moći potražiti na policama omiljenih drogerija DM-a, BIPA-e i Müllera. Naša kosa nam je iznimno važna, zato njegu i styling ne prepuštamo slučaju nego se oslanjamo isključivo na provjerenu kvalitetu i tradiciju koja je karakteristična za ovaj nizozemski brend. Vaša kosa zaslužuje vrhunski dizajn svaki dan i upravo zato je Keune ostvario suradnju s omiljenom hrvatskom dizajnericom Anom Tevšić Nauković. U limitiranoj kutiji nalaze se Design by Keune proizvodi koje će tvoja kosa obožavati. Sama kutija je elegantna, od materijala mekanog pod prstima sa svjetlucavim dijelom koji podsjeća na ogledalo s predivnim ilustracijama ženskih frizura.

Design by Keune – jedina Keune linija za njegu i styling koju možete kupiti u drogerijama

Design by Keune linija sastoji se od šampona i regeneratora za zaštitu boje, za zaglađivanje i njegu s keratinom, Repair za dubinsko obnavljanje, Silver Reflex za neutralizaciju žutih tonova kod plave kose, Daily Use s laganom formulom za svakodnevnu njegu, te formulama za styling i zaglađivanje. Savršeno su se uklopili u viziju Ane Tevšić Nauković koja je svojim dizajnerskim rješenjem uspjela objediniti slavljenje ženske kose u svim njezinim oblicima, kroz minimalizam, jednostavnost, ali i kvalitetu. Keune proizvodi godinama su prvi izbor profesionalaca i sjajan pratitelj svih modernih žena u njihovim dnevnim obavezama jer nitko nema vremena za bad hair day. 

Dizajn Ane Tevšić Nauković & Design by Keune 

U sto godina svog rada, Keune Haircosmetics postao je sinonim za savršene proizvode za njegu lijepe, zdrave i njegovane kose. Zbog svojih prirodnih njegujućih sastojaka i formula koje obnavljaju oštećenu kosu, postao je vodeći izbor među frizerskim profesionalcima širom svijeta. U limitiranoj ediciji kutije nalaze se novi Design by Keune proizvodi, a sama kutija nas je osvojila na prvi pogled. Ana kaže da ju je za izradu inspiriralo ono što svi želimo – želja za bujnom i zdravom kosom. 

“Zamislila sam trenutak kad se žena dotjeruje i sprema, kad se gleda u zrcalu i sređuje frizuru. Odabrala sam papir koji djeluje poput odsjaja te sam na njemu zamislila lik žene s bujnom i razbarušenom kosom. Htjela sam izdvojiti trenutak tog svakodnevnog ženskog rituala i istaknuti ga kroz našu kutiju. Donji dio je izrađen na elegantnom crnom papiru ugodne teksture, a posebno iznenađenje su linijski prikazane različite ženske frizure u srebrnoj boji – koje su vidljive tek kad se izvade svi proizvodi.” – rekla nam je Ana i opisala svoj kreativan proces pri dizajniranju kutije. 

“Moj kreativni proces izgledao je kao i uvijek zapravo; od promišljanja što točno predstavljamo i što bih voljela istaknuti kao dodanu vrijednost. Nekad se uspijem pronaći u tome, pa mi je lakše definirati što bih voljela izdvojiti. Nakon toga zapravo istražujem načine na koji način ću najbolje iskomunicirati svoju ideju, a inspiraciju tražim u materijalima i načinu izrade. Uz to, kao i uvijek, volim sudjelovati u samom procesu izrade te se jako veselim probnim uzorcima i promatranju izrade istih. To mi je općenito najdraži dio svakog projekta, pa tako i ovog. Bilo je zaista divno iskustvo raditi ovu kutiju za Design by Keune i zahvalna sam što sam dio ove priče.”

Ana je za kraj podijelila neke savjete i svoje rituale koji su joj važni kada je riječ o brizi za kosu

“Imam sreće što imam zaista čvrstu i bujnu kosu, pa se moja briga temelji na tome da ju njegujem dobrim odabirom šampona i regeneratora. Što se tiče mojih rituala, kosu obično perem prije spavanja kako bih si olakšala formiranje frizure ujutro kad se probudim. Tad obično stavljam serum ili ulje na krajeve kako bih ih dodatno zaštitila i omekšala.” 

Cijela Design by Keune linija sastoji se od:

Design Color Care: Optimalna njega za dugotrajnu i blistavu boju. Sadrži (Solamer) UV zaštitu i ekstrakt sjemenski suncokreta za zaštitu boje. Kosi daje spektakularnu mekoću i sjaj. 

Design Keratin: Intenzivna njega s keratinom i provitaminom B5 koji dubinski njeguju, poboljšavaju sjaj i zaglađuju frizzy kosu. 

Design Repair: Dubinska hidratacija s organskim arganovim uljem za obnavljanje suhe i oštećene kose. 

Design Silver Reflex: Za pojačanje boje. Neutralizira žute pigmente, osvježava sijedu, bijelu i kosu s pramenovima. 

Design Daily Use: Hidratantni šampon za kosu s laganom formulom za svakodnevnu upotrebu. Zaglađuje, revitalizira kosu te ju čini svilenkasto glatkom i sjajnom. 

Design Styling sadrži proizvode za oblikovanje kose i završni styling: Sprej za kosu s jakim učvršćivanjem koji ne otežava kosu, gel za oblikovanje kose, pastu za oblikovanje s mat završnim rezultatom koja se koristi za jako učvršćivanje, serum za zaglađivanje i kremu za kovrče koja daje definiciju prirodno valovitoj i kovrčavoj kosi. 

Ovi visokokvalitetni proizvodi za njegu i stiliziranje kose mogu se pronaći samo na policama DM-a, Müllera i BIPA-e i jedini su Keune proizvodi za njegu i styling koje možete kupiti u maloprodaji.

Journal x Keune x Ana Tevšić Nauković giveaway

Darujemo vas s 10 kutija s Design by Keune proizvodima koju je osmislila dizajnerica Ana Tevšić Nauković.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @keunehaircosmetics_hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Darivanje traje do nedjelje 27. veljače u ponoć.

Sretni dobitnici su: @valentinacondric, @ana_mrsiic, @kornelijamirkov, @zmijamija, @katarinavukelic, @ema_mia2000, @tea_jaram, @sandramuhar, @jasminadarabus i @dorajakoubek.

Foto: Sanja Jagatić, Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori