Mislima otputujte na more uz printeve umjetnice Josipe Krolo

Mislima otputujte na more uz printeve
umjetnice Josipe Krolo

Iako smo kalendarski još uvijek u zimi, a situacija vezana za koronavirus ne ide u prilog svima nama koji volimo putovati, ne očajavamo. Pronašli smo najbolji način kako barem mislima pobjeći u toplije krajeve. Splitska umjetnica Josipa Krolo svojim printevima prekrasnih morskih i ljetnih situacija, teleportira nas na neka ljepša i plavetnija mjesta. Ne moramo putovati nigdje jer u divnim pejzažima možemo uživati iz vlastitog dnevnog boravka.

Svestrana umjetnica Josipa Krolo

Rođena 1992. u Splitu, Josipa Krolo bavi se slikarstvom, kiparstvom, street artom. Studirajući u Zagrebu, Splitu i Barceloni u radovima se fokusira na morske motive, često vezane za rodni Split.

https://www.instagram.com/p/Bq42SFhHEy_/

Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika a izlagala je na više samostalnih i grupnih izložbi diljem Hrvatske i Europe. Ova mlada umjetnica autorica je i prvog ženskog murala u Splitu posvećenog legendarnoj glumici Zdravki Krstulović. Nacrtala ga je prošle godine na “Mediteranskom ženskom festivalu”. Ovo je nekoliko njenih radova iz serije “Kupači”.

Daleki odmor u vašem dnevnom boravku

Ne morate putovati nigdje da bi osjetili dašak mora dok pijete jutarnju kavu ili pripremate večeru za svoju obitelj. Uz Josipine printeve koji će se savršeno uklopiti u svaku dnevnu sobu, mislima otputujte na željeni godišnji odmor.

Printevi dolaze u limitiranom izdanju i pristupačnim cijenama a možete ih naručiti ovdje.


Foto: Josipa Krolo

Učitati još
Zatvori