Malo drugačija božićna drvca koja će zamijeniti ono klasično

Malo drugačija božićna drvca koja će
zamijeniti ono klasično

Božićno drvce je simbol Božića, a ako ga još uvijek niste stigli kupiti imamo za vas nekoliko originalnih prijedloga.

Originalna božićna drvca

Ako ste jedni od onih koji se svake godine trude imati originalno božićno drvce, onda ste vjerojatno isprobali neke od varijanti koje možemo vidjeti na Instagramu i Pinterestu. Mi smo pronašli neke cool ideje koje vam vrlo lako mogu biti last minute ideje za ovogodišnje drvce.

Bor od knjiga

Bor od knjiga zadnjih je nekoliko godina apsolutni hit u svim minimalističkim stanovima na internetu. Super kod njega je što je ekološki, ne zauzima puno mjesta, nevjerojatno je cool, a potrebne su vam samo lampice.

Pretvorite biljke u bor

Vaše kućne biljke također mogu postati zanimljiva božićna drvca. Ako imate velike biljke poput fikusa, kaktusa ili drva života, na njih vrlo lako možete staviti i kuglice. One druge, manje super će izgledati i sa mikro lampicama.

Ljestve

Ljestve su također originalna ideja i mogu poslužiti kao fora, minimalistički bor. Na bilo kojoj tržnici možete kupiti borove grane s kojima možete raditi razne DIY projekte. Omotajte ih zajedno s lampicama oko ljestvi i objesite ukrase po želji.

Mini borovi

Ne mora božićno drvce uvijek biti veliko i zauzimati pola prostorije. Idealno rješenje, pogotovo za male stanove su male tuje, čepresi ili zimske jelice koje u kombinaciji mogu tvoriti pravu božićnu šumu. Poigrajte se umjetnim snijegom ili vatom. Kasnije ih lako možete posaditi na balkonu ili u vrtu.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori