Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Božićni ukrasi 
Ideje hrvatskih Insta kreativaca: Božićni ukrasi 

Ideje hrvatskih Insta kreativaca:
Božićni ukrasi 

Ukrasi na božićnom drvcu itekako su nešto što nam prvo zapne za oko kada govorimo o blagdanskom uređenju. Neka vaše ove godine nosi predznak autentičnosti i originalnosti. Kako? Hrvatska blogerica dina.j.j s nama je podijelila postupak za izradu predivni ukrasa koje može izrađivati cijela obitelj.

Božićni ukrasi

Proizvodnju božićnih ukrasa započela sam sasvim spontano prošle godine i to na nagovor moje male Insta zajednice žena. Posebno bi izdvojila Teu koja se krije iza profila @tee_teeo, koja me i danas gura i motivira, a ujedno je i velika podrška. Kako smo prije nekoliko godina postavili ciglu na zidu, odlučila sam istu ispuniti raznim sitnicama i tako spajajući razne dekoracije i okvire, spojili su se Orašar i okvir. Kako se sve mora pokazati, barem na storyu, objavila sam ih i vrlo brzo započela je priča male proizvodnje ukrasa od gipsa.

Detalji

Da bi se barem malo istaknula, odlučila sam podići sve na nivo više i posvetiti se samim detaljima. Kombiniranje dvaju kalupa, odnosno njihovo spajanje u konačnici pokazalo se kao pun pogodak. I dalje su najpopularniji ukrasi.

Postupak

Sama izrada ukrasa je toliko jednostavna da ih može svatko napraviti, jedino što vam je potrebno su silikonski kalupi i materijal, u ovom slučaju gips. 

Svaka figura prođe više puta kroz ruke prije nego otputuje u svoj novi dom. Nakon što se osuši, istu fino obradim te ukrašavam po želji. 

Zlatna folija i baršun trakice najtraženiji su detalji i dolaze u svakakvim kombinacija. U ponudi imam različite modele ukrasa koji se svako malo upotpunjuju novim. Bitno je prepoznati onoga koji bi mogao biti popularan. 

Upravo to sam ove godine napravila te ponudu obogatila ukrasom vrata, koja su prošla iznad svih mojih očekivanja. Osim što ih obojam i ukrasim metalnom folijom, po želji ih nadogradim s vjenčićem. Pored navedenih modela tu se mogu naći još model konjića, kućice, anđela, krila i motiv vrtuljka.

Učitati još
Zatvori