HUSH HUSH market se vraća u proljetnom izdanju, pojačan novim dizajnerskim imenima

HUSH HUSH market se vraća u proljetnom izdanju, pojačan novim dizajnerskim imenima

Muzej suvremene umjetnosti ove će subote i nedjelje, od 11 do 19 sati, ponovno ugostiti kreativni sajam na kojem će se predstaviti 35 domaćih dizajnera, umjetnika i kreativaca. Na proljetnom izdanju popularni HUSH HUSH market naglasak stavlja na modu i modne dodatke.

Moći ćete obnoviti svoju garderobu, izabrati novu torbu ili okititi se posebnim komadom nakita iz novih kolekcija domaćih brendova, uz promotivne popuste. Uz vas će biti i dizajneri  koji će vam rado pomoći u odabiru.

Slow fashion kao jedan od temelja održivosti

Trend Slow fashiona sve je izraženiji u svijetu pa i kod nas. Veseli nas što sve više malih brendova živi Slow fashion i proizvode male serije proizvoda visoke kvalitete od održivih materijala. Važno je i educirati publiku o načinu na koji  pristupamo i brinemo se o odjeći i modnim dodacima koje kupujemo. Da ne morate uvijek kupiti novo uvjerit će vas Marija Borovičkić, povjesničarka umjetnosti  koja će vam ruksake njenog brenda sh.es.na kupljene prije nekoliko godina rado obnoviti!, poručili su organizatori HUSH HUSH marketa.

Na proljetnom HUSH HUSH marketu posljetiteljima će se neki brendovi predstaviti po prvi puta u okviru ovog sajma. Tu će biti dizajneri nakita Ayelen, Silver Path Jewellery, AmaranthineLaridae, dizajneri odjeće Eloo, Filia, One by MarLu, dizajneri torbi Simone design i Iva Kuzmanović atelier. Muške modne detalje predstavit će Brando koji stiže iz Splita, Iffka piffka donosi  novu kolekciju keramike ‘Šumska’, dok će najmlađe oduševiti Lea Vavra sa svojim igračkama.

Izlagači koje volimo

Vjerni izlagači HUSH HUSH marketa su opet tu – The All, Torba, Kerefeke,La Borša, Štambuk dizajn, Marmelo, Green Sunday,sh.es.na, Vitrum in fabula, Bradonja i plava te brojni drugi.

Rezervirajte ovaj vikend za HUSH HUSH market i u ugodnoj atmosferi Muzeja suvremene umjetnosti podržite originalne ideje i ručnu proizvodnju te si podarite drugačije iskustvo kupnje, poručile su organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić, vlasnice brendova LP design i Zizou.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori