Ovaj kalendar s cvjetnim ilustracijama želimo si za 2022. godinu

Ovaj kalendar s cvjetnim ilustracijama
želimo si za 2022. godinu

Još je ostalo nekoliko tjedana do kraja ove godine, a da bi u novoj godini vaš dom dobio posebnu dekoraciju, pobrinuo se kreativni dvojac Hrvoje Cirkvenec i Josko Martinović iz dizajnerskog studija HDIZAJN. Uz postere koji su njihovi standardni proizvodi, ovih dana predstavili su novi proizvod za uređenje interijera na kojem su radili posljednjih nekoliko mjeseci – Kalendar 12/2022.

Hdizajn kalendar

Riječ je o dvanaestlisnom kalendaru koji sadržava 12 jedinstvenih ilustracija. „Tema Kalendara 12/2022 je cvijeće. Za svaki mjesec odabrali smo jedan cvijet te ćete tako svakih tridesetak dana s početkom novog mjeseca otkrivati novu cvjetnu ilustraciju koja će krasiti vaš životni ili radni prostor“, otkrivaju iz Hdizajna. Na popisu su se tako našli: karanfil, iris, sunovrat, tratinčica, ljiljan, ruža, kokotić, gladiola, zvjezdan, kadifa, krizantema i božićna zvijezda.

Foto: John Pavlish

Cvjetni početak godine

Kalendar 12/2022 dimenzija je 31×48 cm, ima 13 stranica (naslovnica i 12 stranica za svaki mjesec). Osim toga, iz Hdizajna su najavili kako će svaku pojedinačnu ilustraciju iz kalendara ponuditi i kao dizajnerski poster u više formata. „Ako ćete listajući kalendar naći cvijet za sebe, moći ćete ga naručiti i kao poster te tako ukrasiti svoj životni ili radni prostor na dulje razdoblje od samo tirdesetak dana“, rekli su nam iz Hdizajna i dodali kako prve pošiljke kalendara kreću od 22. studenoga do kada na njihovom web shopu prikupljaju prednarudžbe te nude popust od -20%.

Sigurni smo da će ovaj kalendar biti odlična dekoracija interijera za sve ljubitelje cvijeća, ali i kao originalan poklon za vaše najdraže tijekom nadolazećih blagdana. Naime, cvijeće je uvijek lijep poklon, a ovaj buket ilustracija svaki dom može krasiti tijekom čitave iduće 2022. godine.

Foto: Hdizajn

Učitati još
Zatvori