Handearth keramika ima super detalje za cosy zimske rituale
Handearth keramika ima super detalje za cosy zimske rituale

Handearth keramika ima super detalje
za cosy zimske rituale

Nije uvijek sve u svečanim i raskošnim dekoracijama, često ćemo pribjeći minimalizmu jer upravo u njemu možemo pronaći ljepotu. Čiste i jednostavne linije, svijetle i zemljane boje, prirodni materijali, nenametljivost. Sve to možemo objediniti u minimalizam kada govorimo o uređenju doma. Osim namještaja i zidova bez kojih dom nije dom, ono što čini razliku se detalji. Posuđe, vaze i ukrasi ono su što će svakom interijeru udahnuti osobine vlasnika i podići ga na potpuno novu razinu. Naši rituali postaju još slađi kada ih upotpunimo nekim predmetom koji nam je posebno drag. Takva je i artisan studio keramike Handearth.

Handearth pottery 

Nježne zemljane i svijetle boje, jasne linije, ali nepravilni oblici zbog same nesavršenosti prirode i materijala, odlika su keramike koja je proizašla iz Handearth studija keramike. Unikatni predmeti u savršenom skladu s prirodom, pronaći će mjesto kod svih koji vole suštinsku ljepotu minimalizma. Naoko jednostavni, a opet potpuno kompleksni. Njihovi keramički predmeti među kojima možemo pronaći, tanjure, šalice, vaze, žličice svidjet će se svakom ljubitelju minimalizma i pristajati u svaki interijer.

Detalji za cosy zimu

Zima i blagdani većini nas znače toplinu, bezbrižnost, ljubav i radost. Takav stav počinje od malih stvari – od omiljene šalice kave ujutro do blagdanske večere s obitelji i prijateljima. Neka detalji koji će upotpuniti upravo te vaše trenutke budu oni koji su izrađeni s puno ljubavi i truda, a takva nam se upravo čini Handearth keramika. 

Učitati još
Zatvori