Hand-poked tetovaže ponovno su veliki hit u ukrašavanju tijela

Hand-poked tetovaže ponovno su veliki
hit u ukrašavanju tijela

Hand-poked tetovaže posljednjih nekoliko godina ponovno su doživjele boom. Ova posebna tehnika kakva se nekada koristila za tetoviranje, opet je postala popularna, pogotovo kod onih koji vole malo drugačije minimalističke tetovaže. Tattoo artisti koji rade ovom tehnikom ne koriste mašinicu već za tetoviranje koriste samo iglu i tintu.

Hand-poked tetovaže

Hand-poked tetovaže nekada su bile karakteristične za tattoo majstore koji su tek kretali u tetoviranje. Danas se više ne smatraju amaterskom tehnikom već su postale posebno popularne pogotovo kod mlađe publike. Tako se tetoviralo nekad, a čini se kako se oživljavanjem svih trendova iz prošlosti, uspješno oživio i ovaj.

Sve što trebate znati

Ovakva vrsta tetovaža ne boli više nego tetoviranje mašinicom, a možda je i ugodnija jer nema neugodnih zvukova. Ono što je ipak najvažnije, kao i kod svake tetovaže, je to da izaberete dobrog tattoo majstora. Jedino tako ćete biti sigurni da će vaša tetovaža izgledati dobro i dugo izgledati svježe. Izdvojili smo neke europske hand-poke studije, ali i neke domaće.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori