Festival Graffiti na Gradele objavio je nove datume i prošlogodišnji aftermovie
Festival Graffiti na Gradele objavio je nove datume i prošlogodišnji aftermovie

Festival Graffiti na Gradele objavio je nove datume i prošlogodišnji aftermovie

Nakon prošlog, dosad najvećeg izdanja, omiljeni urbani festival vraća se na dobro poznate lokacije u Bolu na Braču. Ovogodišnji Graffiti na Gradele trajat će čak dva dana duže, stoga rezervirajte 26.- 30.7.2023. za uživanje u graffitima i muralima, koncertima, brojnim radionicama, moru i suncu. Ulaznice po early bird promo cijeni uskoro idu prodaju. 

Novo izdanje festivala Graffiti na Gradele

Nakon što je jubilarno deseto izdanje premašilo sva očekivanja, ovogodišnji festival ponovno podiže ljestvicu. S čak dva dana duže, dodatnim aktivacijama i novim atraktivnim lokacijama, organizatorska ekipa pobrinut će se da vam godišnji na Braču ostane u najboljem sjećanju. Dobro uigrana festivalska ekipa priprema vrhunski crtački lineup sastavljen od domaćih, regionalnih i stranih street art i graffiti artista. 585 Club ponovno će ugostiti trenutno najzvučnija imena glazbene scene, a brojnim dobro poznatim dnevnim aktivnostima na Bijeloj kući pridružit će se neke nove. 

“Prošlo izdanje festivala je za nas bio svojevrsni test kojeg smo prošli bez problema. Naime bila je to prva godina u kojoj smo koncertni program u potpunosti izmjestili u 585 Club koji sjajno dogovara svim tehničkim i produkcijskim uvjetima. Svaku večer klub je bio ispunjen do kraja, a s obzirom na njegovu lokaciju (smješten je tik iznad plaže Zlatni rat) program je trajao do sitnih jutarnjih sati. Prostor Bijele kuće ostao je tako glavno središte za dnevna događanja na festivalu, a koja ćemo ove godine još više nadograditi.” – izjavio je Marko Boko, direktor festivala. 

Graffiti na Gradele – sinonim za festivalski godišnji 

Najposjećeniji i produkcijski na najvišem nivou, prošlogodišnji festival još je jednom pokazao kako je spoj ulične umjetnosti, glazbe, predivne prirode i najbolje ekipe najbolji recept za festivalski godišnji. Ove godine će dnevni program biti obogaćen i novim aktivacijama te DJ-programom koji će u Bol dovesti trenutno jako popularne izvođače underground elektroničke scene u Hrvatskoj. Da je #gng najbolji art festival na Jadranu uvjerite se u prošlogodišnjem aftermovieu. 

GNG 2022. after movie: 

#bol100

Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja sto godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam. Graffiti na Gradele koji već jedanaestu godinu za redom na otok dovodi razne umjetnike i posjetitelje definitivno je jedan od kotačića u cjelokupnoj priči bračkog turizma. Budite i vi dio ove priče dolaskom na festival. 

https://www.facebook.com/events/567820588640665

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte prodavati ulaznice koje uskoro kreću u prodaju. Više informacija o festivalu, lineupu koji uskoro objavljujemo te ulaznicama pratite na našem Facebooku i Instagramu

Foto: Marko Lopac

Učitati još
Zatvori