Frank Ceramics stvara umjetnička djela koja se nećete bojati zaprljati
Frank Ceramics stvara umjetnička djela koja se nećete bojati zaprljati

Frank Ceramics stvara umjetnička djela
koja se nećete bojati zaprljati

Svaki keramički predmet u našem domu ima svoju namjenu, no neki umjetnici u oblikovanju gline, otišli su korak dalje u svojoj kreativnosti. Ova Amerikanka tako izrađuje fantastične keramičke predmete koji su dizajnirani tako da prate vaše gastro navike. Iako vam se na prvu može činiti besmisleno, sigurno smo da bi svatko od vas volio imati baš svoj tanjurić s odjeljcima za različitu hranu, ako ništa drugo – izgledaju prefora.

Frank Ceramics

Frank Ceramics izrađuje zanimljivu keramiku, možda jednu od najzanimljivijih koju smo vidjeli u posljednje vrijeme. Ova je nastala u sklopu jedne određene suradnje i očekivano “pomela” internet. Odjednom svi žele tanjurić na kojem su preslatke ilustracije hrane koje služe kao vodič kako složiti omiljenu platu hrane.

Keramika, keramika i još malo keramike

Ono što ovu keramiku nama čini posebno zanimljivom je i njezina jednostavnost i minimalizam. Oduševljavaju nas crteži jer tako keramika dobiva poseban autentični pečat. Prava mala umjetnička djela nalaze se tako na predmetima koje svakodnevno upotrebljavate u kućanstvu, a da vam ih pritom nije žao ni zaprljati. S obzirom na to da je ovaj studio u Americi malo ih je teže naručiti, no možda inspiriraju vas na neke kreativne aktivnosti koje bi bile idealne za hladne dane koji su pred nama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori