Izgubite se u ljepoti fotografija Ivane Vareško
Izgubite se u ljepoti fotografija Ivane Vareško

Izgubite se u ljepoti
fotografija Ivane Vareško

Ljepota fotografije je da nas odvede u neki drugi svijet, otvori horizonte i prenese nam emociju uhvaćenu u trenutku. Instagram u posljednje vrijeme ima puno svojih nedostataka, ali kao platforma za fotografiju i kreativce i dalje je inspirativno mjesto na kojem, uz malo istraživanja, možemo pronaći samo najljepše za sebe.

Ivana Vareško freelance je fotografkinja koja spaja dokumentarnu, wedding i food fotografiju, a osvaja na sva tri polja. Nostalgija koju budi svakim svojim kadrom, kao i boje koje su uvijek tople, zanosne, zovu na smiraj. Kako volimo otkrivati profile koji bude pozitivu i inspiraciju, danas vam želimo prenijeti najljepše od Ivane.

Ivana svoj glavni Instagram profil bazira na putovanjima, a najviše je privlače egzotična mjesta i krajolici, kao i pomalo ruralni kadrovi, koje nemamo priliku vidjeti svakodnevno. Priroda je također njena najveća inspiracija, kao i ljudi, čiju emociju savršeno zabilježava svojim objektivom.

Osim toga, Ivana djeluje još pod dva svoja profila, jedan na kojem je posvećena gastro tematici, dok na drugom objavljuje fotografije s vjenčanja, ali i spontane portrete u kojima utjelovljuje sve ljepote ljudi, njihovih emocija i nesavršenosti. Tu Ivana svakako koketira s dokumentarnom fotografijom, kojoj naposljetku ipak daje poseban moderni ‘touch’.

Drago nam je što na našoj sceni pronalazimo sve više i više fotografkinja s ustinu unikatnim stilom. Danas vam donosimo favorite s Ivaninih profila zbog kojih vjerujemo da ćete ju i sami zapratiti.

Učitati još
Zatvori