Ovaj zagrebački studio radi fantastične predmete od eko betona
Ovaj zagrebački studio radi fantastične predmete od eko betona

Ovaj zagrebački studio radi
fantastične predmete od eko betona

Jesmonite je kompozitni materijal koji se koristi u likovnoj umjetnosti, obrtu i građevinarstvu. Sastoji se od materijala na bazi gipsa u akrilnoj smoli. Postao je jako popularan u posljednje vrijeme među umjetnicima kao materijal kojem od milja tepaju “eko beton”. Izdržljiv je i estetski privlačan, a pruža razne mogućnosti za umjetničko izražavanje. Njemu je posebno naklonjen i īmāno studio iz Zagreba, čiji su predmeti svojom estetikom osvojili Instagram. 

īmāno studio 

īmāno studio vodi grafička dizajnerica i magistra dizajn menadžmenta Eman Ahel. Rođena je u Hrvatskoj, ali je porijeklom iz Palestine. Osim u Zagrebu, živjela je u Jordanu i Londonu gdje je i studirala što je itekako utjecalo na njezin umjetnički put. Predmeti koje izrađuje pod okriljem svog brenda savršeno su uklopljivi u moderne interijere. Neobični, šarmantni i unikatni tako bismo ih opisali. Među brojnim radovima pronašli smo različite podloške, tanjure, podmetače, vaze i slično u raznim geometrijskim bojama i oblicima. 

Igranje s bojama i oblicima

Minimalistički interijeri itekako žude za unikatnošću i posebnim predmetima koji će im udahnuti život. To je definitivno glavna karakteristika predmeta koji dolaze iz ovog studija. Ne čudi stoga što  su pronašli “mjesto pod suncem” na Instagramu, među brojnim drugim brendovima. Bilo da će se u vaš prostor savršeno uklopiti neobična vaza, tanjur ili podložak za čaše ili ćete ih odabrati nekome za poklon, s predmetima ovog brenda ne možete pogriješiti. 

Učitati još
Zatvori