Dragoj osobi pošaljite Ejla! razglednicu u obliku sladoleda
Dragoj osobi pošaljite Ejla! razglednicu u obliku sladoleda

Dragoj osobi pošaljite Ejla!
razglednicu u obliku sladoleda

Ejla! opet iznenađuje novitetima u svijetu razglednica: živahno šarene kartoline u obliku sladoleda. Možete ih poslati s ljetovanja prijateljima ili simpatijama. „Posesivno“ zadržati za sebe ili istaknuti u regalu kao mala umjetnička djela… Dizajnerske razglednice nove Ejla! kolekcije nazvane „Sladoled“ lijepe su, slatke i neodoljive za… polizati! Ljubitelji dizajnerskih suvenira i intrigantnih domaćih ilustracija ovom će serijom razglednica svakako doći na svoje.

Živahne ilustracije Ivane Štrukelj s motivima hrvatskih gradova

Pod umjetničkom palicom art direktora Agrona Lešdedaja i s majstorskim ilustracijama Ivane Štrukelj osvanule su nove šarene Ejla! razglednice živahnih boja u obliku privlačnih sladoleda na štapiću. Ilustrativni motivi razglednica prikazuju zabavne vedute i prizore iz četiri primorska i jednog kontinentalnog grada naše zemlje: Dubrovnika, Splita, Zadra, Rovinja i Zagreba.

„Osvježavajući“ ilustrativni stil ovih razglednica prenosi bezbrižnost plovidbe uz morsku obalu, veseli ples oblaka na sunčanom nebu te užitak u opuštenom bicikliranju uz povijesne znamenitosti grada… Razglednice se mogu kupiti u svim poznatijim gift shopovima, boljim megastore knjižarama te dizajnerskim trgovinama.

Svojim će vas dizajnom inspirirati da posjetite gradove koje prikazuju i razgledate ih u novom svjetlu. Stoga zaletite se do mora ili Zagreba i skupite sve „Sladolede“ iz kolekcije. Budite među prvima koji će ih imati jer u pripremi je nastavak serije s novim gradovima-sladoledima.

Foto: Sanjin Kaštelan

Učitati još
Zatvori