Concept store Selectedd u Brigadi pripremio izložbu pet nagrađivanih dizajnerskih brendova
Concept store Selectedd u Brigadi pripremio izložbu pet nagrađivanih dizajnerskih brendova

Concept store Selectedd u Brigadi pripremio izložbu pet nagrađivanih dizajnerskih brendova

Selectedd, dizajnerski concept store, galerija i knjižara, i studio Brigada predstavljaju pet nagrađivanih dizajnerskih brendova koji djeluju na raskrižju dizajna i umjetnosti na pop-up izložbi “Illuminating the Senses” u Brigadinom showroomu u Centru Kaptol. Izložba u fokus stavlja svjetlo, kao esenciju svakog prostora, i pokazuje kako svjetlo može aktivirati osjetila i stvoriti osjećaj intimnosti.

Skulpturalne forme, prirodni materijali, minimalizam

Podne, stolne i viseće lampe te namještaj danskih brendova FRAMA i New Works, po prvi puta izložene svjetiljke nezavisnog španjolskog branda Santa & Cole, švedski cirkularni tech brand Transparent Sound te limitirana umjetnička djela Erwana Bouroulleca iz serije “The Impossible” povezuju skulpturalne forme, prirodni materijali, minimalizam te transparentno i održivo poslovanje.

Poput filozofije izloženih dizajnerskih brendova, izložbom smo htjeli istaknuti potrebnu multifunkcionalnost u dizajnu te pokazati kako svjetlom možemo aktivirati osjetila kojih do sada možda nismo bili svjesni, istaknula je Nives Borko, osnivačica i vlasnica Selectedda.

Damjan Geber, Brigada, i Nives Borko, Selectedd

Mjesto povezivanja s dizajnom i umjetnošću

Da dizajn nije i ne smije biti rezerviran samo za odabrane, Brigadina je filozofija. Upravo je zato, kako ističe osnivač i kreativni direktor Damjan Geber, Brigadin showroom postao centralno mjesto povezivanja i pozivanja okoline na nesputano upoznavanje s dizajnom i umjetnošću, što je i suština Selectedd pop-up izložbe.

Izložba “Illuminating the Senses” bit će otvorena za sve zainteresirane za dizajn baziran na održivosti radnim danima od 9 do 17 sati do 7. lipnja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori