Nakon što je rasturila s božićnom kolekcijom, Filipa Sorko ima divne šalice kao stvorene za proljeće

Nakon što je rasturila s božićnom kolekcijom, Filipa Sorko ima divne šalice kao stvorene za proljeće

Proljeće sa sobom nosi dozu optimizma koju ćemo tražiti na svakom uglu; od prvih proljetnih i šarenih kombinacija preko lijepih posteljina koje stižu u razne home kolekcije pa sve do divne keramike s proljetnim motivima. Ovo potonje upravo nas je oduševilo na Instagram profilu hrvatskog brenda Chia Cups iza kojeg stoji Filipa Sorko.

Nakon što je tijekom blagdana izazvala pravu malu pomutnju među ljubiteljima keramike svojim božićnim šalicama, Filipa je pripremila najljepše proljetno izdanje šalice. S uzorkom cvijeća u ljubičastoj nijansi i zlatnom drškom, divna ručno izrađena keramika uljepšat će prve toplije date i uljuljati nas u taj mood. Vjerujemo da će i za ovom keramikom poznatog brenda nastati velika potražnja pa imajte to na umu, u slučaju da želite dodati Chia Cups u svoju kolekciju.

U web shopu Chia Cups studija stoji cijela ponuda brenda koja uključuje zdjelice, tanjuriće i šalice s raznim uzorcima. Osim ovog divnog cvjetnog uzroka ljubičaste nijanse, ovih ćemo dana nastojati naručiti i keramiku s crvenim ili plavim točkicama. No, upravo zato što je sve ručno rađeno, a potražnja velika, zasad je dobar dio ponude rasprodan.

Vjerujemo da će šalica u lila tonovima postati pravi hit jednom kad stigne u web shop!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori